Yellowstone National Park, Lake Yellowstone Hotel

Amerika

Lake Yellowstone Hotel in Yellowstone National Park is het oudste, nog bestaande hotel in het park.

Een historisch gebouw dat elegantie uitstraalt, op een unieke plek. Neem plaats op een schommelstoel op de veranda van het hotel en geniet van het uitzicht over Yellowstone Lake. Kies voor een kamer in het hoofdgebouw of voor een cottage.

Locatie

Unieke ligging, IN het nationale park. Lake Yellowstone Lodge ligt aan de noordkant van het schitterende Yellowstone Lake. Het Lake Yellowstone Hotel ligt 27 mijl van de oostelijke ingang van het nationale park. Het ligt ook in de buurt van vele bezienswaardigheden, zoals Hayden Valley, Lake Butte Overlook, Grand Canyon van Yellowstone en Upper & Lower Yellowstone Falls.

Accommodatie

Het historische, gele gebouw met de witte zuilen waarin het Lake Yellowstone Hotel gevestigd is, straalt klassieke elegantie uit. Er zijn 296 kamers.

Er zijn kamers in het hoofdgebouw en er zijn cottages.

Bij de kamers in het hoofdgebouw is het grootste verschil het uitzicht. Er zijn kamers die uitkijken op het meer en kamers die het raam aan de andere kant hebben. In de cottages staan twee tweepersoonsbedden en er kunnen maximaal vier personen slapen.

 

Wat betreft de kamers in het hoofdgebouw: geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uitgaat naar een kamer met één kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met twee queensize bedden (twee twijfelaars). Deze keuze heeft u in bijna ieder Amerikaans hotel. Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen bijna in alle hotels in één kamer met twee queensize bedden verblijven. De kamers hebben een ventilator en koffiezetapparaat.

 

De cottages zijn ook voorzien van een ventilator en een koffiezetapparaat. Ze zijn gebouwd in de jaren ‘20, maar begin deze eeuw volledig gerenoveerd. Het zijn comfortabele duplex units, geclusterd in de buurt van het hotel. Er staan twee tweepersoonsbedden en er is een eigen badkamer met een douche (geen bad).

Televisies, radio's en airconditioning zijn niet beschikbaar in het park. Internettoegang is niet beschikbaar in de Lake Cottages.

Voorzieningen
  • Wifi in delen van het hotel
  • Diverse restaurants      
  • Bar
  • Businesscenter

 

Er is geen zwembad bij dit hotel.

  • Winkeltjes
  • Wasservice
  • Parkeergelegenheid
Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën