Mae Hong Son, Fern resort

Thailand

Het bijzondere Fern Resort is net buiten Mae Hong Son gelegen in een prachtige groene oase. Door steun van de overheid is dit resort uitgegroeid tot een prachtig ecologisch resort waar de lokale bevolking een belangrijke rol speelt. Een prachtig resort als je echt wil genieten van de natuur en de rust!

Locatie

Het resort is gelegen tussen de rijstvelden in een prachtige vallei net buiten het plaatsje Mae Hong Son. Vanaf Pai is het ongeveer zo’n 5 uur rijden. Omdat het resort een shuttlebusje naar het stadje heeft (ongeveer 5/10 minuten rijden), ben je niet helemaal afgesloten van de buitenwereld.

Accommodatie

De 30 houten bungalows zijn verspreid over een groot terrein waar zelf gemaakte riviertjes met stuwdammen je leiden naar de kleine lobby, het restaurant, twee kampvuren en achter het terrein naar de rijstvelden. Alle bungalows zijn gedecoreerd in een typische Shan stijl, in de bungalows vindt u geen televisie en telefoon, zodat u echt alleen kunt genieten van de jungle geluiden. Voorzieningen die wel te vinden zijn in de bungalows zijn airconditioning, heet water, privé terras en balkon en gratis drinkwater. Een extra bed kan bijgezet worden in beide bungalow types.

 

  • Deluxe bungalow: bevinden zich vooral rondom het restaurant en de lobby en beschikken over airconditioning, een ventilator, kleine kaptafel, een tafeltje en stoelen in de slaapkamer en een privé-veranda.
  • Suite bungalow: de ruime suites zijn gelegen achterin het complex met uitzicht over de rijstvelden. Verder beschikken deze over dezelfde faciliteiten als de deluxe bungalows.
Voorzieningen
  • Restaurant
  • Zwembad
  • Rice terrace bar 
  • Jeu de boules baan
  • Shuttle bus naar het stadje
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën