terug naar het overzicht

Rondreis Cultureel Thailand

Maatwerk, alles kan!
Nicole-in-Thailand
Nicole Engeltjes
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Prijsindicatie: vanaf € 2090,- p.p. bij 2 personen
Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisidee

In het kort over Cultureel Thailand

In deze reis door het bijzondere Thailand kunt u genieten van de rijke historie van het voormalige Siam. Via de prachtige ruïnes van Ayutthaya reist u naar het hoge noorden. Vanuit Chiang Mai, de tweede stad van Thailand, vliegt u naar Mae Hong Son. Hier maakt u kennis met de diverse bergstammen die hun leven in de bergen op traditionele wijze voortzetten.

De natuur onderweg is prachtig en zorgt voor de afwisseling van cultuur en natuur. Onderweg naar de Gouden Driehoek staat een leuke boottocht op het programma. U sluit af op het mooie Koh Chang. Een tropisch eiland met heerlijke stranden. Er zijn op dit eiland voldoende excursiemogelijkheden voor als u nog niet voldoende indrukken heeft opgedaan.

Route

Dag 1      Aankomst Bangkok

Dag 2      Bangkok

Dag 3      River Kwai

Dag 4      River Kwai

Dag 5      Ayutthaya nachttrein

Dag 6      Chiang Mai

Dag 7      Chiang Mai

Dag 8      Mae Hong Son

Dag 9        Pai

Dag 10      Chiang Saen

Dag 11      Chiang Rai

Dag 12      Chiang Mai nachttrein

Dag 13      Koh Chang

Dag 14      Koh Chang

Dag 15      Koh Chang

Dag 16      Vertrek Bangkok

CIMG0098(10)

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Thailand. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen de reis graag aan op uw wensen. Als u ergens langer of korter wilt verblijven dan passen wij dit, waar mogelijk, voor u aan. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

Tip:

  • Een paar dagen in een Nationaal Park is een aanrader om de reis nòg mooier te maken. Bijvoorbeeld het Khao Yai National park.

Overige informatie

Accommodaties
Wij boeken goede hotels. In deze reis hebben wij een selectie gemaakt. Als u een ander hotel wilt tijdens de reis: geen probleem, wij passen dit graag waar mogelijk in een offerte voor u aan. We bieden praktisch alle goede hotels aan.

Zie ook tabje Hotels.

 

De vluchten naar Thailand
Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Aantal deelnemers
U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is. Het is dus een privéreis, geen groepsreis.

 

Vervoer

U heeft de beschikking tijdens delen van de reis over uw eigen privé-auto/busje en een Engelssprekende gids. U kunt er ook voor kiezen zonder gids te reizen.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.