Mae Chaem, Chaem Muang Guesthouse

Thailand

Dit vriendelijke houten guesthouse is weliswaar eenvoudig, maar de keurig nette kamers zijn met stip de beste optie in Mae Chaem. Dit guesthouse telt slechts vier kamers en heeft een huiselijke sfeer. In restaurant waar een prima ontbijt geserveerd wordt staat een self-service koelkast met koude drankjes tot uw beschikking.

Locatie

Mae Chaem ligt op ca. 140 km van Chiang Mai. Het is klein dorpje in de Zuid-Oostelijke uitlopers van de Chiang Mai provincie. Dit rustige dorpje is een ideale verblijfplaats als tussenstop onderweg naar Mae Hong Son, dat nog zo'n 150 km verderop ligt.

Accommodatie

Vanaf de veranda heeft u zicht op de landerijen aan de overzijde van de weg. Voor het diner bent u aangewezen op één van de restaurantjes in het dorp. Aan de veranda liggen vier eenvoudige, maar keurig verzorgde kamers die een basis comfort bieden. Twee kamers hebben twee twin bedden, de andere twee zijn double kamers.

Voorzieningen

Het ontbijt wordt geserveerd op de veranda, dat aan het woonhuis van de eigenaresse grenst. U kunt uit de self-service bar een koel drankje nuttigen.

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën