Chantaburi, Baan Luang Rajamaitri

Thailand

Het Baan Luang Rajamaitri is een klein hotel in de kleine stad Chantaburi. Het hotel is helemaal in Brits Koloniale stijl ingericht en ligt direct aan de rivier. Het is de ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen. In dit typisch Thaise hotel is het gebruikelijk dat u uw schoenen bij binnenkomst uittrekt

Locatie

Het hotel ligt in het centrum van Chantaburi, direct aan de rivier. Op loopafstand van het hotel vindt u het centrum. Hier vindt u wat leuke winkels en kunt u natuurlijk de lokale keuken proberen. Maak ook zeker een wandeling door de smalle straatjes langs kerken, tempels en andere heiligdommen. Zo krijgt u direct een mooi beeld van de diversiteit van deze oude koloniale stad.

Accommodatie

Alle kamers in dit hotel zijn uniek en verschillen qua grootte en inrichting. Elke kamer is voorzien van een privé-badkamer en airconditioning. Daarnaast is er een televisie, klein zitje en zijn er koffie- en theefaciliteiten aanwezig.

 

Kamertypes:

  • Herbal Forest Room en Raja Maitri Home Guestroom (17 m2): een kleine kamer met queensize bed of twin bed op een vide (een dik matras op de grond). De kamer heeft tevens een klein zitje en een bureau.
  • Chan Lifestyle Room (15 m2): een kleine kamer die is uitgerust met twee aparte bedden.
  • Mor Tord Port Room en Red & Green Gems Room (22,5 m2): deze beide kamers zijn voorzien van een vide met daarop een kingsize bed of twin bed (een dik matras op de grond). De kamers hebben ook een klein zitje en een bureau. De Mor Tord Room heeft een balkon met zicht op de tuin en de Red & Green Gems Room heeft een balkon met zicht op de rivier.
  • Rubber Seed Room (23,5 m2) en Rubber Tree Room (22,5 m2): deze kamers hebben beide een balkon met uitzicht op de rivier. Het bed is een twin- of kingsize bed op een vide (een dik matras op de grond). De kamers hebben beide ook een klein zitje en een bureau.
  • Mother’s Kitchen Room (22 m2) en The Masters Room (23 m2): een ruime kamer voorzien van een kingsize hemelbed en balkon met uitzicht over de rivier.
  • East Asiatique Guestroom (32 m2): de meest luxe kamer van het hotel. Ook deze kamer heeft een balkon met uitzicht over de rivier en is voorzien van een queensize bed.
Voorzieningen
  • Wifi
  • Het hotel heeft geen zwembad.
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën