Hua Hin, Anantara Resort & Spa

Thailand

Schitterend aangelegd resort, met een prachtige tropische tuin en zwembad, gelegen aan de golf van Siam. Iedere avond ligt een verse orchidee op uw kussen van dit sfeervolle hotel. De exotische decoraties en geweldige service maken van deze accommodatie een romantische en luxueuze oord.

Locatie

Het Anantara resort is gelegen aan het strand van Hua Hin. Met het shuttlebusje bent u binnen enkele minuten in het centrum van Hua Hin. U bent ca. 3 uur verwijderd van Bangkok. 

Accommodatie

Prachtige kamers in Thaise stijl. U kunt een keuze maken uit vier verschillende typen: ruime vertrekken met uitzicht op de tuin, zee of lagune. Wilt u echte weelde, dan is de adembenemende Anantara-suite iets voor u. De kamers zijn voorzien van een balkon of terras, telefoon, satelliettelevisie, kluis, badjassen en slippers.

Voorzieningen

U kunt een keuze maken uit verschillende restaurants. Lekker Italiaans (in het Baan Thalia), of vis- en grillgerechten in het Sai Thong, naast het strand. Ontbijt, lunch, Thais, Anantara en internationaal diner in het Issara Cafe. Het resort heeft twee zwembaden, met cocktailbar, en een uitgebreid fitnesscentrum. De sportieveling kan zijn energie ook kwijt met tennis, mountainbiken en zeilen.

 

 

Het resort demonstreert typisch Thaise ambachten en vrijetijdsbestedingen: les in de Thaise kookkunst, fruitsnijden, bloemschikken, en Thaise taalles. U kunt golfen op één van de vijf banen, ontworpen en bespeeld door professionals. Daarnaast lekker ontspannen in de zeer veelzijdige spa. Onthaast met verschillende soorten massages, gezichtsmaskers, body peel, aromatherapie en modderbaden.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën