Bouwsteen In de bubble buiten Chiang Rai

Een unieke ervaring meemaken? Verblijf dan in het noorden van Thailand, in de omgeving van de gouden driehoek. Het centraal gelegen Anantara Resort heeft een wel hele unieke kamer om in te slapen. Verblijf een nachtje in de Bubble buiten het park, midden in de natuur. Vanuit uw bed ziet u de olifanten grazen en de sterrenhemel blinken. Sluit het uiterste noorden af met een bezoek aan de gouden driehoek. Een aantal bijzondere dagen gegarandeerd!

Verblijf tussen de olifanten
Bekijk de sterren vanuit uw bed
In alle luxe genieten
Afrika-Rwanda-theevelden_1_613677
Natalie
Al meerdere keren Thailand mogen bezoeken en het land blijft mij verrassen met haar kleuren & geuren en de vriendelijke bevolking.
Reizen-overal-natuur
Evelyn
Reizen door Thailand is enorm afwisselend en inspirerend, het hele jaar door. Of je nu houdt van cultuur of natuur, het is hier allemaal te vinden.
Europa-italie-collega-Wendy_3_610849
Wendy
Thailand is een bestemming die absoluut het ontdekken waard is, vanwege de stranden, tempels, de smaakvolle keuken en gastvrije lokale bevolking

Van dag tot dag: In de bubble buiten Chiang Rai

Dag 1      Chiang Mai - Chiang Saen

Dag 2      Chiang Sean

Dag 3      Chiang Saen

Dag 4      Vertrek Chiang Saen

100% maat werk

Dag 1 Chiang Mai - Chiang Saen

Chiang-Saen-Anantara (9) Thailand-Chiang-Saen-Olifanten

Benieuwd wat de omgeving van de gouden driehoek allemaal te bieden heeft? U reist af naar Chiang Saen dat bekend staat om haar unieke ligging; bij het drielandenpunt van Thailand, Myanmar en Laos. De Mekongrivier en een zijrivier geven de natuurlijke grens aan. Vroeger floreerde op deze plek de opiumhandel, maar tegenwoordig is dit sterk aan banden gelegd. In het gebied leven nog veel bergstammen. De bekendste bergstammen zijn de Akha, Lisu en Lahu (oorspronkelijk afkomstig uit Tibet), de Mien en de Hmong (afkomstig uit China) en de Karen (uit Birma). Vooral de vrouwen, gehuld in kleurrijke kleding zijn bijzonder fotogeniek.

 

Overnachting in Chiang Sean.

Inclusief transfer en diner

Dag 2 Chiang Sean – The Bubble

Thailand-Chiang-Saen-Bubble-1 Thailand-Chiang-Saen-Kookcursus Thailand-Chiang-Saen-Zwembad

Tijdens dit bijzondere verblijf kunt u in alle luxe genieten van het resort, maar u kunt ook gebruik maken van één van de activiteiten die u per dag kunt bijboeken. Wat dacht u van een kookcursus? Een bezoek aan het olifanten opvangcentrum? Of geniet in alle rust van een spa-behandeling, yoga- of pilatesles.

 

In de middag wordt u opgehaald en naar de omgeving van de Bubble gebracht. Midden in de natuur, omgeven door 650.000 m2 aan jungle vindt u deze iglo-achtige doorzichtige bubbles. De kamers hebben een houten veranda om zowel binnen als buiten te kunnen genieten van de natuur. Verder is het van alle luxe voorzien. Airconditioning, kingsize bed, zitje zowel binnen als buiten en een groot transparant dak om vanuit alle hoeken naar buiten te kunnen kijken. De badkamer is het enige wat niet doorzichtig is en is voorzien van een douche.

 

Niets houdt u nog tegen om te ontspannen en te genieten van het uitzicht.

 

Overnachting In Chiang Saen.

Inclusief ontbijt, lunch, diner en 1 activiteit naar keuze

Dag 3 The Bubble - Chiang Saen

Thailand-noorden-dichtebossen shutterstock_353934179

Het wordt licht, de natuur ontwaakt. U zit hier midden in. Geniet van de stilte, de jungle-geluiden en maak u langzaamaan op voor het ontbijt. Wat een nacht. Heeft u kunnen slapen of alle sterren bekeken?

 

Na het ontbijt is het tijd om rustig aan gedag te zeggen tegen de bubble. Bezoek de gouden driehoek of ga naar het opium-museum. En de rest van de middag en avond kunt u weer in dit heerlijke resort verblijven.

 

Overnachting in Chiang Sean.

Inclusief ontbijt, lunch, diner en 1 activiteit naar keuze

Dag 4 Vertrek Chiang Saen

Volledig bijgekomen, uitgerust en genoten van de prachtige natuur, heerlijke keuken en diversiteit aan activiteiten? Het verblijf in de gouden driehoek zit er helaas op. U wordt naar Chiang Rai gebracht, maar kunt ook kiezen voor een verlenging richting buurland Laos.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën