Pai, Reverie Siam

Thailand

Het Reverie Siam, aan de rand van Pai, is een luxe resort met 20 kamers. De Frans koloniale jaren '20 stijl is tot in de puntjes doorgevoerd in de inrichting. Het houten landhuis, met openslaande deuren, antiek meubilair en het restaurant met wijnkabinet nemen je mee naar de sfeer van lang vervlogen tijden.

Dit rustieke boutique resort met groot zwembad in een goed verzorgde tuin ademt ontspanning uit. De kamers zijn luxe en met zorg ingericht. Ook in de badkamer is de jaren '20 stijl doorgevoerd, zoals de porseleinen waskom met koperen kranen en het wastafelmeubel, alles oogt antiek.

Locatie

Met tien minuten lopen bevindt u zich in de hoofdstraat van Pai, maar wel in alle rust weg van de reuring. Het hotel biedt ook een gratis shuttle service aan.

Accommodatie

De ruime kamers (42m2) zijn beschikbaar in mountainview of poolview.

Pool access: identiek aan de mountain view room, maar dan met uitzicht op het zwembad en de tuin.

Family Villa: 55m2, kamer met double bed en single bed in aparte kamer. Extra bed behoort tot de mogelijkheden.

Voorzieningen

Het overdekte terras Silhouet biedt restaurant gelegenheid voor alle maaltijden van de dag; zowel westerse als Thaise gerechten. Bovendien is er een goede wijnkaart en wordt er ook goede koffie geschonken.

 

De aangelegde tuin met goed verzorgde perkjes en hagen doen denken aan de tuinen van Versaille. De villa’s zijn direct gelegen aan een vijver.

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën