Chiang Mai, Na Nirand

Thailand

Een pareltje aan de rivier. Een nieuw hotel, gebouwd aan de rivier met uitzicht op een 100 jaar oude boom. Het resort is geheel non-smoking. Ondanks dat het aan de voorkant van het hotel vrij druk is merkt u daar binnen helemaal niets meer van. Tot rust komen in de stad is hier zeker mogelijk!

Locatie

Het hotel ligt aan de Pin Rivier aan de oostkant van het oude centrum. U verblijft binnen de oude stadsmuren en de meeste bezienswaardigheden zijn dan ook lopend te bereiken.

Accommodatie

De accommodatie heeft 45 kamers en deze zijn gebouwd rondom het zwembad. Er is een ruime tuin met typisch Thaise rijstschuur waar u ’s avonds privé kunt dineren. Tussen de kamers is ook nog een oud teakhuis te vinden. Dat dient nu als bibliotheek of het wordt gebruikt voor speciale gelegenheden. Wilt u een beschut, rustig plekje in het centrum van Chiang Mai, dan is dit een goeie keus. De entree is nog authentiek, zoals het er vroeger als woonhuis uitzag. Er zijn meerdere kamertypes en die verschillen veelal per grootte. Alles kamers zijn sfeervol ingericht en hebben boven het bed kleurrijke of hout bewerkte decoratie hangen. De kamers hebben zeer ruime badkamers en een balkon of terras met zitje. Door het gehele hotel wordt ook gebruik gemaakt van koloniale aspecten waardoor dit moderne hotel heel sfeervol is. Alle faciliteiten die u nodig heeft zijn aanwezig.

 

Kamertypen:

  • Deluxe (31-36m2): een tweepersoonskamer met tweepersoonsbed of 2 losse bedden. Van alle gemakken voorzien met een fijne badkamer met regendouche.
  • Grand deluxe (34-43m2): groter dan de Deluxe kamer. Hier is het mogelijk een derde bed bij te plaatsen. Een ruime badkamer met regendouche en bad.
  • Romantic Royal Deluxe (43-46m2): een zeer ruime kamer met een hele grote badkamer. Een losstaand bad en aparte regendouche. U krijgt een welkomstdrankje en ook is het mogelijk om op de kamer te ontbijten.
  • Verder zijn er nog verschillende suites. Deze zijn allemaal anders ingericht en hebben uitzicht op de rivier.
Voorzieningen
  • Zwembad met ligbedden en parasols
  • Fitnessapparaten in de buitenlucht
  • Restaurant met dakterras en uitzicht op de rivier
  • Spa
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën