terug naar overzicht

Bouwsteen Schildpadden en dichte oerwouden

In het kort over Schildpadden en dichte oerwouden

U bezoekt in zes dagen de mooiste plekken van Sabah. Een absolute aanrader! Deze bouwsteen begint op het schildpadden-eiland Selingan. De zeeschildpadden komen hier'snachts het strand op kruipen om daar hun eieren te leggen.

Vervolgens reist u naar de mangrove-jungle in het Kinabatangan Wildlife Reservaat. Vanuit uw lodge aan de rand van de rivier maakt u (voornamelijk per boot) schitterende excursies. De laatste bestemming van deze bouwsteen is Danum Valley; een prachtig ongerept regenwoud.

Borneo-Sukau-olifant78(11)

Route

Dag 1      Selingan Turtle Island

Dag 2      Sukau, Kinabatangan Wildlife Reservaat

Dag 3      Sukau, Kinabatangan Wildlife Reservaat

Dag 4      Danum Valley Nationaal Park

Dag 5      Danum Valley Nationaal Park

Dag 6      Vertrek Danum Valley Nationaal Park

maleisie-selinganisland-schildpad(10)

Maatwerk

Deze bouwsteen is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Maleisië. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen de reis graag aan op uw wensen. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.  

 

Danumvalley-Bended-Pitta(11)

Tip

  • Fantastisch om aan vast te koppelen: een verblijf op het bounty-eiland Mabul. U slaapt hier in luxe huisjes op palen in een azuurblauwe zee! Vanaf Danum Valley wordt u naar Semporna gebracht (i.p.v. naar Lahad Datu) en vanaf daar per boot naar Mabul Island.
  • U kunt ook in andere accommodaties verblijven. De Sukau Rainforest Lodge in Sukau en de Borneo Rainforest Lodge in Danum zijn onze favorieten, maar er zijn meerdere (voordeligere)opties.

Overige informatie

Accommodaties

Op Turtle Island is de accommodatie heel eenvoudig (het beste wat er is). In Sukau en Danum Valley verblijft u in comfortabele jungle-lodges. Zie tabje Hotels.

 

Vervoer
U wordt per minibus en bootje naar uw plaatsen van bestemming gebracht.

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is.Het is dus een privéreis, geen groepsreis. Tijdens de transfers, boottochten en excursies reist u echter wel in kleine internationale groepjes. Per locatie zijn dit praktisch altijd andere reizigers. Privé reizen kan ook, maar de prijs is dan wel behoorlijk hoger.

 

De vluchten naar Maleisië
Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.