Bouwstenen Nieuw-Zeeland

Ontdek ongerepte natuurparken, indrukwekkende gletsjers, vulkanen, geisers en een rijke cultuur tijdens jouw rondreis Nieuw-Zeeland. Onze rondreizen en bouwstenen zijn slechts voorbeelden van wat er mogelijk is, maar alles kan naar jouw wens aangepast worden. Onze bouwstenen zijn zo ingericht dat je ze gemakkelijk aan het begin, einde of in het midden van de reis kunt toevoegen. Misschien heb je een voorbeeldrondreis gezien, maar mis je net die bijzondere meerdaagse boottocht of dat bezoekje aan dat nationale park, dat wel op je wensenlijstje staat. Maak zelf de keus wat je wilt zien en samen stellen wij jouw reis samen. Laat je inspireren door onderstaande korte rondreizen.

Danique-nieuw-zeeland-milford-sound_2_654331
Danique
In Nieuw-Zeeland heb ik prachtige meerdaagse wandelingen gemaakt en ben ik verliefd geworden op de natuur.
Contact met Danique
foto-collega-natalie-stenen_1_635261
Natalie
Van het uiterste puntje in het noorden tot het uiterste zuiden; geen enkel stuk is hetzelfde. Nieuw-Zeeland heeft mij enorm verrast.
Contact met Natalie
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Van gigantische bergen en gletsjers tot aan tropische stranden en vele uitzichten. Voor natuurliefhebbers is Nieuw-Zeeland een droom!
Contact met Lisanne
Nieuw-Zeeland-Rotorua-Melany
Melany
De natuur in Nieuw-Zeeland is overweldigend. Bewonder besneeuwde bergtoppen, uitgestrekte wijngaarden en de Maori-cultuur.
Contact met Melany