Bouwsteen Natuurlijk Coromandel

Een bezoek aan het schiereiland Coromandel is een hoogtepunt van het Noordereiland. Glooiende heuvels en slingerende wegen door het bos worden afgewisseld met prachtige baaien met witte zandstranden en helderblauw water. Verken de bijzondere kustlijn per kajak en ontspan in een zelf gemaakte hotspring op het strand. Een bezoek aan Cathedral Cove mag niet ontbreken.

Kajakken langs Cathedral Cove
Ontdek verborgen baaitjes
Graaf je eigen hotspring
Danique-nieuw-zeeland-milford-sound_2_654331
Danique
In Nieuw-Zeeland heb ik prachtige meerdaagse wandelingen gemaakt en ben ik verliefd geworden op de natuur.
foto-collega-natalie-stenen_1_635261
Natalie
Van het uiterste puntje in het noorden tot het uiterste zuiden; geen enkel stuk is hetzelfde. Nieuw-Zeeland heeft mij enorm verrast.
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Van gigantische bergen en gletsjers tot aan tropische stranden en vele uitzichten. Voor natuurliefhebbers is Nieuw-Zeeland een droom!
Nieuw-Zeeland-Rotorua-Melany
Melany
De natuur in Nieuw-Zeeland is overweldigend. Bewonder besneeuwde bergtoppen, uitgestrekte wijngaarden en de Maori-cultuur.

Reis van dag tot dag: Natuurlijk Coromandel

Dag 1  Aankomst Coromandel

Dag 2  Coromandel

Dag 3  Coromandel

Dag 4  Vertrek Coromandel

 

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Coromandel

Nieuw-Zeeland-Coromandel-Hot-Water-Beach Nieuw-Zeeland-Coromandel-Cathedral-Cove-4_1_593557 Nieuw-Zeeland-Noordereiland-Coromandel-kustlijn-2

Ontdek de komende dagen met je huurauto de schitterende natuur van het schiereiland Coromandel. Je laat de stad Auckland achter je en rijdt in 3,5 uur naar Coromandel. Spectaculaire kustlijnen, pittoreske dorpjes, slingerende wegen door de heuvels en groene bossen doorsneden door rivieren: je ziet het allemaal! Maak een stop bij het historische plaatsje Thames. Thames werd gesticht tijdens de goudkoorts in de 19e eeuw. Vervolg de reis via de Pacific Coast Highway, een prachtige kustroute met spectaculaire uitzichten.

 

Een bezoek aan Coromandel Peninsula is één van de hoogtepunten van je reis. Graaf je eigen hotspring, bewonder Cathedral Cove en wandel over hangbruggen door de bossen. Ook op en onder water is genoeg te beleven: verken de kustlijn vanaf een kajak, surf over de golven aan de oostkust of ontdek de onderwaterwereld al duikend. In plaatsen als Coromandel Town, Whitianga en Whangamata vind je veel leuke eettentjes en cafés. De mooiste stranden zijn te vinden rondom Hahei.

 

Overnachting in Coromandel.                   

Inclusief huurauto

Dag 2 Coromandel

Een vrije dag om Coromandel Peninsula te ontdekken. Een bezoek aan Hot Water Beach is een unieke ervaring. Op dit strand graaf je namelijk je eigen hotspring! Huur ter plekke een schep en graven maar. Even heerlijk ontspannen in je eigen warmwaterbron. Controleer voor je bezoek wanneer het eb is, bij vloed is het niet mogelijk om te graven.

Cathedral Cove is een van de meest gefotografeerde stranden van Nieuw-Zeeland. Na een wandeling door het tropische bos met prachtige uitzichten kom je uit bij Cathedral Cove. Vanaf het strand kijk je door de grot uit op The Hoho Rock, wat een plaatje! Voor zowel korte als langere wandelingen ga je naar de bosrijke Kauaeranga Valley in het Coromandel Forest Park.

 

Overnachting in Coromandel.

Inclusief huurauto

Dag 3 Coromandel

Nieuw-Zeeland-Noordereiland-Coromandel-Cathedral-Cove-Kayak Nieuw-Zeeland-Coromandel-kajakken-2

Misschien wel de leukste manier om de kust voor het schiereiland Coromandel te verkennen: per kajak! Peddel door zeegrotten en geniet van het uitzicht over de kust met witte stranden, ruige rotsen en groene bossen. Wie weet spot je wel vogels of zelfs dolfijnen. Uiteraard mag een stop bij Cathedral Cove niet ontbreken.

 

Overnachting in Coromandel.

Inclusief huurauto, excursie kajakken

Dag 4 Vertrek Coromandel

Vandaag verlaat je het schiereiland en ga je verder op avontuur over het Noordereiland. Wat dacht je van een bezoek aan het binnenland, met borrelende modderpoelen, Maori-cultuur, spuitende geisers en Hobbit-holes in het glooiende heuvellandschap? Bekijk ons bouwsteenaanbod voor meer inspiratie.

 

Inclusief huurauto

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën