Bouwsteen Doubtful Sound Overnight Cruise

Een onvergetelijke ervaring is de boottocht met overnachting op de Doubtful Sound. Door de kleine boot en het gezelschap heeft deze cruise een persoonlijke touch en wordt iedere tocht gepersonaliseerd naar jouw wensen. Aanschouw de adembenemende groene bergen die het diepe water omringen en houd je ogen open voor zeedieren die regelmatig gedag komen zeggen. Stap na de maaltijd nog even op het dek, om de sterrenhemel te aanschouwen.

Kleine boot, max. 12 passagiers
Privé-hut met eigen badkamer
Aan boord vissen of kajakken
Danique-nieuw-zeeland-milford-sound_2_654331
Danique
In Nieuw-Zeeland heb ik prachtige meerdaagse wandelingen gemaakt en ben ik verliefd geworden op de natuur.
foto-collega-natalie-stenen_1_635261
Natalie
Van het uiterste puntje in het noorden tot het uiterste zuiden; geen enkel stuk is hetzelfde. Nieuw-Zeeland heeft mij enorm verrast.
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Van gigantische bergen en gletsjers tot aan tropische stranden en vele uitzichten. Voor natuurliefhebbers is Nieuw-Zeeland een droom!
Nieuw-Zeeland-Rotorua-Melany
Melany
De natuur in Nieuw-Zeeland is overweldigend. Bewonder besneeuwde bergtoppen, uitgestrekte wijngaarden en de Maori-cultuur.
  • Van dag tot dag
  • Routekaart
  • Reis & prijsinfo
  • Offerte

Reis van dag tot dag: Doubtful Sound Overnight Cruise

Dag 1  Aankomst Doubtful Sound

Dag 2  Vertrek Doubtful Sound

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Doubtful Sound

Op weg naar de grootse Doubtful Sound

uitzicht vanaf het dek van het cruiseschip, Doubtful Sound, Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland-Doubtful-Sound-Overnight-Cruise10 Nieuw-Zeeland-Doubtful-Sound-Campbells-Kingdom

Je bent uitgenodigd voor een onvergetelijke ervaring om het adembenemende Fiordland National Park in te trekken en door de beroemde Doubtful Sound te varen. Op een cruise met een overnachting kom je verder dan met een dagtocht en krijg je veel meer te zien. Doubtful Sound is een prachtig fjord dat wel drie keer zo lang is als Milford Sound. Met zijn ruige pieken, groene regenwoud en kronkelende, verborgen inhammen, zal Doubtful Sound je de adem benemen.

Er is geen directe toegang via de weg, dus de enige manier om Doubtful Sound te bereiken is met een boottocht vanuit Manapouri over het gelijknamige Lake Manapouri, gevolgd door een busrit over de Wilmot Pass. Stap dan aan boord van de speciaal gebouwde cruiseboot die met slechts 12 passagiers wordt gedeeld en ervaar zowel overdag als ‘s nachts de ongerepte schoonheid van de natuur in de Doubtful Sound. Je verblijft in een comfortabele privéhut met eigen badkamer en het schip heeft een gezamenlijk binnen- en buitendek voor maaltijden en gezelligheid. Doordat de boot een kleiner formaat heeft, kom je nog dichter bij de watervallen en bezienswaardigheden.

Onderweg bewonder je steile bergkliffen, diepe wateren, groene landschappen, wilde dieren en watervallen vanaf het comfortabele schip. Door het kleine gezelschap aan boord, wordt iedere cruise gepersonaliseerd naar de wensen van de reizigers. Neem deel aan activiteiten als vissen of kajakken of ontspan en geniet van het landschap vanaf het dek. Is het een heldere avond? Ga dan nog even het dek op voor de heldere sterrenhemel en met geluk het zuiderlicht.     

 

Overnachting aan boord van de boot.
Inclusief: Transfer vanaf je accommodatie in Manapouri of Te Anau, watertaxi Lake Manapouri, busrit over Wilmot Pass, lunch, diner, koffie, thee en water, Engelssprekende crew, gebruik kajaks en visatributen

Optioneel: andere dranken

Dag 2 Vertrek Doubtful Sound

Wakker worden in de Doubtful Sound.

Ontwaak vroeg in de volledige stilte van de Doubtful Sound of hoor enkel de vogels zingen. Kleed je warm aan en zoek een plekje op het dek voor een magische zonsopgang. Na het ontbijt zet de boot koers terug richting Deep Cove, waar je op de boot bent gestapt. Dit is een laatste moment om dolfijnen, zeehonden of andere zeedieren te spotten dus hou je ogen open terwijl je een warm kopje koffie of thee nuttigt op het dek. In Deep Cove neem je afscheid van de crew en neemt de bus je weer mee naar Lake Manapouri waar het meer wordt overgestoken. Je arriveert rond 12.00 uur in Manapouri.

 

Inclusief: ontbijt, koffie, thee en water, Engelssprekende crew

Optioneel: andere dranken

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën