Bouwsteen Glamping Rotorua

Even weg van de bewoonde wereld in je glamping-tent aan Lake Tarawera. Bewonder de prachtige natuur, kajak over het meer en kom helemaal tot rust. Het gebied is rijk aan Maori-cultuur en dat zie je ook terug in de inrichting van de comfortabele tent.

 

De glamping is elk jaar geopend van 1 september tot 30 juni.

Weg van de bewoonde wereld
Tent van alle gemakken voorzien
Midden in de natuur
Danique-nieuw-zeeland-milford-sound_2_654331
Danique
In Nieuw-Zeeland heb ik prachtige meerdaagse wandelingen gemaakt en ben ik verliefd geworden op de natuur.
foto-collega-natalie-stenen_1_635261
Natalie
Van het uiterste puntje in het noorden tot het uiterste zuiden; geen enkel stuk is hetzelfde. Nieuw-Zeeland heeft mij enorm verrast.
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Van gigantische bergen en gletsjers tot aan tropische stranden en vele uitzichten. Voor natuurliefhebbers is Nieuw-Zeeland een droom!
Nieuw-Zeeland-Rotorua-Melany
Melany
De natuur in Nieuw-Zeeland is overweldigend. Bewonder besneeuwde bergtoppen, uitgestrekte wijngaarden en de Maori-cultuur.

Reis van dag tot dag: Glamping Rotorua

Dag 1  Aankomst Glamping Rotorua

Dag 2  Glamping Rotorua

Dag 3  Vertrek Glamping Rotorua

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Glamping Rotorua

Rotorua-Kajakken-1 Rotorua-Totally-Tarawera-Glamping-5_1_592336

Vandaag laat je de bewoonde wereld even achter je voor een verblijf midden in de natuur aan Lake Tarawera, nabij Rotorua. De glamping-tent is enkel bereikbaar via een wandelpad of per watertaxi. Een gids brengt je naar de tent en geeft een korte rondleiding, zodat je je comfortabel en thuis voelt. Je verblijft helemaal alleen, midden in de natuur! Geniet van de rust om je heen vanaf het terrasje, neem een duik in het meer of wandel in de omgeving. Vanavond kun je zelf meegebracht eten bereiden in de keuken of genieten van een vooraf bestelde dinermand.

 

Overnachting aan Lake Tarawera, nabij Rotorua.

Inclusief watertaxi, gebruik kajaks, overnachting in de Kanuka-tent

Dag 2 Glamping Rotorua

Je wordt gewekt door de melodieuze zang van de toei vogel en ziet de zon opkomen boven Lake Tarawera en de bush. Vandaag heb je een vrije dag om de omgeving te verkennen. Neem een duik in het meer, lees een boek op het terras of doe even helemaal niks. Zin in wat actie? Je hebt de beschikking over kajaks, waarmee je het prachtige meer kunt verkennen. Of wandel de Tarawera Trail door de groene bush. Na 1,5 uur kom je uit bij een natuurlijke hotpool. Onderweg passeer je historische locaties, kleine beekjes en kom je nederzettingen tegen.

 

Overnachting aan Lake Tarawera, nabij Rotorua.
Inclusief gebruik kajaks, overnachting in de Kanuka-tent

Dag 3 Vertrek Glamping Rotorua

Rotorua-Totally-Tarawera-Glamping-6

Vandaag is het tijd om terug te gaan naar de bewoonde wereld. Je wordt opgehaald door de watertaxi en vervolgt de reis over het Noordereiland. Ga je verder richting de spectaculaire kustlijnen van het schiereiland Coromandel of zoek je avontuur tijdens een trekking in Tongariro National Park? Bekijk ons bouwsteenoverzicht of vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Inclusief watertaxi

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën