Bouwsteen Relaxen op Waiheke Island

Een bezoek aan Waiheke Island is heerlijk ontspannen. Op eigen gelegenheid ontdek je gemakkelijk het eiland, gelegen op zo’n 40 minuten varen vanuit Auckland. Ontdek de mooiste baaitjes met witte zandstranden en het smaragdgroene water en geniet van een culinair diner. Het eiland staat bekend om uitstekende wijnhuizen: een wijnproeverij mag dan ook niet ontbreken! Door de bossen en over het heuvelachtige landschap maak je wandelingen met panoramische uitzichten over het eiland.

Goed bereikbaar vanuit Auckland
Ontspan op witte zandstranden
Beste wijnen uit de regio
Danique-nieuw-zeeland-milford-sound_2_654331
Danique
In Nieuw-Zeeland heb ik prachtige meerdaagse wandelingen gemaakt en ben ik verliefd geworden op de natuur.
foto-collega-natalie-stenen_1_635261
Natalie
Van het uiterste puntje in het noorden tot het uiterste zuiden; geen enkel stuk is hetzelfde. Nieuw-Zeeland heeft mij enorm verrast.
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Van gigantische bergen en gletsjers tot aan tropische stranden en vele uitzichten. Voor natuurliefhebbers is Nieuw-Zeeland een droom!
Nieuw-Zeeland-Rotorua-Melany
Melany
De natuur in Nieuw-Zeeland is overweldigend. Bewonder besneeuwde bergtoppen, uitgestrekte wijngaarden en de Maori-cultuur.

Reis van dag tot dag: Relaxen op Waiheke Island

Dag 1  Aankomst Waiheke Island

Dag 2  Waiheke Island

Dag 3  Waiheke Island

Dag 4  Vertrek Waiheke Island

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Waiheke Island

Nieuw-Zeeland-Noordereiland-Waiheke-Island-strand Nieuw-Zeeland-Noordereiland-Waiheke-Island-wijngaarden

Je laat de stad achter je en vaart vanuit Auckland naar het nabijgelegen Waiheke Island, één van de 65 eilanden van de Hauraki Golf eilandengroep. Met de witte zandstranden, mooie baaitjes en het smaragdgroene water is het eiland een geliefd doel voor een uitstapje in het weekend voor Aucklanders. Nog een reden om naar het eiland te gaan: wijn! Het eiland heeft veel wijnhuizen omringd door prachtige wijngaarden. Proef de beste wijnen uit de regio onder het genot van een culinair diner mét adembenemende uitzichten er als bonus bij. De olijfgaarden op het eiland zijn ook van topkwaliteit. Waiheke Island nodigt uit om te gaan wandelen langs de kliftoppen, over de stranden en door de bossen.

 

Overnachting op Waiheke Island.           

Inclusief bootovertocht

Dag 2 en 3 Waiheke Island

Nieuw-Zeeland-Noordereiland-Waiheke-Island-2

Deze dagen ga je zelf op pad om Waiheke Island te ontdekken of om te ontspannen bij één van de vele schitterende stranden. De witte zandstranden van Oneroa, Onetangi en Palm Beach zijn onze favorieten. Neem een verfrissende duik bij één van de baaitjes, verken het gebied per kajak of ontdek de onderwaterwereld tijdens een duikexcursie. Geen last van hoogtevrees? Ontdek het eiland van hoger af en zipline over en door de bossen heen met uitzichten op de kust.

 

Waiheke Island staat bekend als ‘’New Zealand’s Island of Wine’’ en heeft vele bekroonde wijnhuizen. Een bezoek aan enkele top wijnhuizen voor proeverijen mag dan ook niet ontbreken! Veel wijnhuizen zijn goed per openbaar vervoer te bereiken of lopend.

 

Overnachting op Waiheke Island

Wijntour Waiheke Island
Auckland

Wijntour Waiheke Island

Waiheke Island staat bekend als ‘’New Zealand’s Island of Wine’ en heeft vele bekroonde wijnhuizen. Bezoek...

Dag 4 Vertrek Waiheke Island

Vandaag verlaat je het eiland en vaar je terug naar Auckland om het Noordereiland verder te verkennen. Nog niet uitgekeken op alle heerlijke wijnen? Met onze bouwsteen Best of Wine bezoek je de beste wijnspots van het Noordereiland.

 

Inclusief bootovertocht

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën