Bouwsteen Milford Sound Overnight Cruise

Zie meer van de beroemde Milford Sound met een nacht aan boord van een schip. Deze cruise neemt echt de tijd. Laat de ervaren gids je vertellen over het fjord. Aanschouw de spectaculaire natuur, kom dichterbij vanuit je kajak of tenderbootje, zie de zon ondergaan, geniet van een heerlijke maaltijd en nuttig nog een drankje in de lounge voordat je terugkeert naar je hut.

Meer tijd in de Milford Sound
Privé-hut met eigen badkamer
Dichterbij met kajak of tender
Danique-nieuw-zeeland-milford-sound_2_654331
Danique
In Nieuw-Zeeland heb ik prachtige meerdaagse wandelingen gemaakt en ben ik verliefd geworden op de natuur.
foto-collega-natalie-stenen_1_635261
Natalie
Van het uiterste puntje in het noorden tot het uiterste zuiden; geen enkel stuk is hetzelfde. Nieuw-Zeeland heeft mij enorm verrast.
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Van gigantische bergen en gletsjers tot aan tropische stranden en vele uitzichten. Voor natuurliefhebbers is Nieuw-Zeeland een droom!
Nieuw-Zeeland-Rotorua-Melany
Melany
De natuur in Nieuw-Zeeland is overweldigend. Bewonder besneeuwde bergtoppen, uitgestrekte wijngaarden en de Maori-cultuur.
  • Van dag tot dag
  • Routekaart
  • Reis & prijsinfo
  • Offerte

Reis van dag tot dag: Milford Sound Overnight Cruise

Dag 1  Aankomst Milford Sound

Dag 2  Vertrek Milford Sound

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Milford Sound

Stap aan boord en geniet!

Nieuw-Zeeland-Milford-Sound-kajakken_1_592284 Nieuw-Zeeland-Milford-Sound-natuur_1_592294

Wie meer wil zien van het wereldberoemde Milford Sound, kiest voor een cruise met overnachting. Pure, natuurlijke schoonheid zie je hier, diep in het Fiordland National Park. Milford Sound is een van de mooiste attracties van Nieuw-Zeeland! De combinatie van bergtoppen, inktzwarte wateren en dramatische begroeide kliffen zullen je betoveren.

 

Aan het eind van de middag stap je aan boord van het schip en begint de cruise door de sound. De cruise is voor alle leeftijden en er zijn maximaal 60 passagiers aan boord. Je verblijft in een comfortabele privé-hut met eigen badkamer en het schip heeft gezamenlijke binnen- en buiten lounges en dekken voor maaltijden, een drankje en gezelligheid. De cruise heeft een ontspannen sfeer en er is genoeg tijd om de watervallen, het regenwoud, de bergen en wilde dieren te bekijken. Terwijl het schip het fjord in vaart en je geniet van het uitzicht, vertelt de ervaren natuurgids over de geschiedenis en geologie van het gebied.

Het schip gaat voor anker in een beschutte baai. Vanaf hier kun je met de gids mee op verkenning in een tender (kleine boot) of kajaks van het schip. ’s Avonds geniet je van een uitgebreid buffet in de eetzaal. Is het helder? Ga dan nog even het dek op voor de heldere sterrenhemel en met geluk het zuiderlicht.

 

Overnachting aan boord van de boot.

Inclusief: diner, koffie, thee en water, Engelssprekende crew, gebruik van kajak

Optioneel: andere dranken        

Dag 2 Vertrek Milford Sound

Wakker worden op het water

Word wakker bij zonsopgang en geniet van de stilte of enkel het gezang van vogels in de Milford Sound. Al vroeg wordt het uitgebreide ontbijt geserveerd voordat de cruise weer terugvaart naar wal. Je bent rond 09.30 uur weer terug.

 

Inclusief: Ontbijt, koffie, thee en water, Engelssprekende crew

Optioneel: andere dranken

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën