Bouwstenen Ecuador

Naar het unieke natuurgebied El Ángel National Park in het noorden van Ecuador of slapen bij een lokale familie in de buurt van Otavalo? De jungle in de Amazone ontdekken vanaf het water met een riviercruise of liever vanuit een lodge? En wat denkt u van een rondreis over het vasteland van Ecuador aanvullen met een cruise langs de Galapagoseilanden? We helpen u graag op weg met het samenstellen van uw eigen Ecuador reis. Er is ontzettend veel te zien in Ecuador. Naast de toeristische trekpleisters bieden wij ook de nog onontdekte plekken aan. Wij hebben een aantal bouwstenen door Ecuador en de Galapagoseilanden samengesteld, die u met onze hulp aan elkaar kunt koppelen tot een mooie rondreis. Laat u inspireren.

Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara_5_622548
Tamara
Naast de Galápagos eilanden heeft Ecuador zoveel moois te bieden! Jungle, vulkanen, koloniale steden, nevelwoud en authentieke markten
Contact met Tamara
Peru-Machu-Picchu-Judith
Judith
Jaren heb ik door Latijns-Amerika gereisd, om uiteindelijk een paar jaar te settelen in Chili. Voor mij voelt Latijns-Amerika dan ook als thuiskomen.
Contact met Judith