terug naar overzicht

Bouwsteen Sossusvlei Symfonie

In het kort over Sossusvlei Symfonie

De wind snijdt, kneedt en boetseert met hete adem. De zon kleurt het ijzer in de zandhopen geel, oranje en rood. Slangen, goudmollen en hagedissen leven onder de grond of klimmen in planten om het hete zand te ontvluchten. Een strakblauwe hemel steekt fel af tegen roestrode duinen en een opengebarsten witte aarde met kale kameeldoornbomen.

En als donderslag bij heldere hemel luiden een paar druppels regen de komst van twee gemsbokken aan de voet van de duin in. Een sensationele symfonie van de elementen!

52 Treasures of Namibia

Route

Dag 1              Sossusvlei

Dag 2              Sossusvlei

Dag 3              Sossusvlei

Dag 4              Windhoek

Dag 5              Windhoek

36647040_l

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Namibië. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door en wij passen de reis graag aan uw wensen. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

Tips

Deze bouwsteen is goed te combineren met:

 

Overige informatie

Accommodaties
Wij boeken zowel kleinschalige middenklasse als luxe guesthouses en safari lodges. In deze reis hebben wij een selectie gemaakt. Als u in een ander hotel wilt verblijven tijdens de reis: geen probleem, wij passen dit graag in een offerte voor u aan. We bieden praktisch alle goede hotels aan. Zie ook: tabje ‘Hotels’.

 

Vervoer
Een groot deel van deze reis is gebaseerd op een huurauto. Heeft u liever een auto met Engelssprekende chauffeur, dan kan dit ook. De prijs is dan uiteraard wel hoger. De vermelde transfers zijn privé-transfers. 

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of zes personen (of meer) is.

 

De vluchten naar Namibië
Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.