terug naar overzicht

Bouwsteen - Op safari in Etosha

In het kort over Op safari in Etosha

In Etosha geeft Namibië haar overweldigende dierenwereld prijs. In uw auto speurt u over onverharde wegen naar groot wild, waaronder buffels, neushoorns, leeuwen, zebra’s, jachtluipaarden, wildebeesten, koedoes, antilopen, hyena’s en kolossale olifanten. Bij de waterpoelen lijkt het soms net de Ark van Noah als talrijke beesten, groot en klein, gebroederlijk hun dorst lessen.

In het regenseizoen vult de doorgaans kurkdroge onmetelijke zoutpan zich voor korte tijd met water en trekken flamingo’s, pelikanen en honderden andere vogels, maar ook zebra’s, neushoorns en springbokken massaal naar de oevers. Heeft u uw verrekijker in de aanslag?

Namibie Etosha National Park

Route

Dag 1      Etosha

Dag 2      Etosha

Dag 3      Etosha

Dag 4      Okonjima

Dag 5      Windhoek

 

Overige informatie

Accommodaties
Wij boeken zowel kleinschalige middenklasse als luxe guesthouses en safari lodges. In deze reis hebben wij een selectie gemaakt. Als u in een ander hotel wilt verblijven tijdens de reis: geen probleem, wij passen dit graag in een offerte voor u aan. We bieden praktisch alle goede hotels aan. Zie ook: tabje ‘Hotels’.

 

Vervoer
Een groot deel van deze reis is gebaseerd op een huurauto. Heeft u liever een auto met Engelssprekende chauffeur, dan kan dit ook. De prijs is dan uiteraard wel hoger. De vermelde transfers zijn privé-transfers.

Aantal deelnemers
U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of zes personen (of meer) is.

 

De vluchten naar Namibië
Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.