Sossusvlei, Desert Camp

Namibie

Een kleinschalige, intiem eco-selfcateringkamp op slechts 5 kilometer afstand van het toegangshek naar de bekende Sossusvlei en Sesriem Canyon. De uitstekende ligging zorgt ervoor dat u ’s ochtends vroeg bijna als eerste de rode zandduinen kunt beklimmen, een unieke ervaring!

Locatie

Vanuit Windhoek via Rehoboth en de spectaculaire Spreetshoogte Pass bereikt u het Desert Camp via de C19. Vanaf Helmeringhausen rijdt u door het desolate landschap over de C 27 naar het kamp toe. De ligging met uitzicht op de bergen is op zich al een bijzondere belevenis.

Accommodatie

Desert Camp is een ideale plek om te verblijven. U kunt zelf koken, een privéchef in huren, maar ook eten bestellen. Of maak het u makkelijk en ga bij Sossusvlei Lodge eten dat op 5 kilometer afstand is gelegen. Op het terrein is een zwembad, bar en er zijn 2 boma’s (omheining in openlucht). Het 40.000 hectare grote privéreservaat leent zich uitstekend om er zelf te voet op uit te trekken.  Natuurliefhebbers en fotograferen zullen hier hun hart kunnen ophalen. Zin in een luxe avontuur? Reserveer dan vooraf een ballonvaart, wat garant staat voor een onvergetelijke tocht met geweldig uitzicht. Sossusvlei en Sesriem Canyon zijn met de huurauto te bereiken, maar ook is de mogelijkheid om dit onder begeleiding te doen, wel zo makkelijk!

 

Kamertypes:

De 28 selfcateringunits hebben een slaapgedeelte en een badkamer met douche en toilet. Een kitchenette, ijskast, kookplaatje en braai (barbecue) zijn de overige faciliteiten. Voor de unit is ook een privé-patio met mooi uitzicht.

Voorzieningen
  • Bar
  • Activiteiten te voet
  • Zwembad
  • Benzinestation
  • Parkeergelegenheid
  • Restaurant op 5 kilometer afstand
  • Internetcafé op 5 kilometer afstand
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën