Hotels in Namibië

U kunt hieronder een keuze maken uit de hotels in Namibië die wij speciaal voor onze reizen hebben geselecteerd voor uw rondreis door Namibië. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit onderstaande hotels voor de overnachtigen tijdens uw reis. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige Namibië helpt u graag verder.

Aus, Bahnhof Hotel

Dit kleinschalige countryhotel is een leuke overnachtingsplek in het zuiden van Namibië. De lokale bevolking komt hier in het weekend en namiddag graag een biertje drinken in de tuin.

Aus, Desert Horse Inn

Genesteld tussen granietrotsen, met fraaie vergezichten op het verlaten landschap, ligt de Desert Horse Inn aan de rand van het Gondwana Sperrgebiet Rand Park.

Aus, Eagles Nest

Diep verscholen met machtige granietenrotspartijen als achtergronddecor is Eagles Nest ver van de bewoonde wereld gebouwd.

Caprivi, Nkasa Lupala Lodge

Aan een zijkanaal van de Kwando en Linyantirivier ligt de parel van de Caprivi: Nkasa Lupala Lodge.

Damaraland, Camp Kipwe

Op een van de allermooiste plekken in Damaraland ligt het wonderschone intieme Camp Kipwe. 

Etosha National Park, Etosha Village

Een prettige middenklasse lodge op een steenworp afstand van het beroemde Etosha National Park. Een plek voor jong en oud met veel faciliteiten.

Etosha National Park, Namutoni Restcamp

Slapen in een nationaal park heeft veel voordelen. Zodra de poort opengaat bent u de eerste die het wild ziet ontwaken, hoe bijzonder én spannend is dat?

Etosha National Park, Okaukuejo Camp

Het meest centrale restcamp in het werelberoemde Etosha National Park. Een perfect uitgangspunt dus om het park te ontdekken. De (verlichte) waterdrinkplaats is dé plek om te vertoeven.

Etosha National Park, Onguma Sleepout

Een onvergetelijke én unieke ervaring. Op een verlaten plek in de bush slaapt u met z’n tweetjes een nachtje onder de sterrenhemel.

Etosha National Park, Safari Camping2GO

Camping2GO biedt glamping en ligt dicht bij Etosha National Park. Glamping is een camping maar dan met luxe houten tenten die op een vaste plaats staan.

Fish River Canyon, Canyon Lodge

Een juweel, diep verscholen tussen de granietenrotsen in het Gondwana Park. De uitstraling en inrichting zijn geheel in harmonie met de omgeving.

Een mooie klim op de zandduinen van Namibië
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
Contact met Ingrid
Eva-Namibie-Sossusvlei
Eva
Een bezoek aan Namibië mag niet ontbreken vanwege de unieke wilde dieren, woestijnlandschappen en de zandduinen van de Sossusvlei.
Contact met Eva