Hotels Myanmar

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd voor uw rondreis door Myanmar. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit de diverse hotels in Myanmar. Staat het hotel van uw keuzen niet in het overzicht? Wij bieden nog veel meer hotels aan. Onze landendeskundige helpt u graag verder.

Bagan, Bagan Thande Hotel

Leuk hotel aan de rivier. Een enorm grasveld strekt zich uit vanaf de huisjes tot aan de rivier.

Bagan, Thazin Garden Hotel

Liggend aan het zwembad tussen de pagodes voelt u zich echt midden in Bagan in dit middenklasse hotel in bungalowstijl.

Bagan, Aye Yar River View Resort

De ligging van dit resort is prachtig: aan de Ayarwaddy-rivier, de slagader van het land. In de mooi aangelegde ruime tuin is ook nog een historische pagode te vinden.

Bagan, The Tharabar Gate Hotel

De ligging van dit hotel is bijzonder: u verblijft middenin de historie van Bagan. Het hotel ligt in het oude deel, naast de Palace Wall en tegenover de Ananda tempel.

Bagan, Aureum Palace Hotel

“Het mooist gelegen zwembad dat ik ooit gezien heb”, volgens Irene, medewerkster van Van Verre. Dit prachtige resort ligt uniek: in de historische vlakte van Bagan en aan de rivier.

Paukan-cruise

Met de RV Paukan-cruise vaart u van Mandalay naar Bagan.

Hpa-An, Hpa-An Lodge

Kleinschalig hotel met allemaal bungalows gelegen aan de voet van Mount Zwe Kabin. Zeker een aanrader wanneer u in Hpa-An verblijft!

Hpa-An, Zwekabin Hotel

In het nog rustige Hpa-An zijn nog niet veel hotels, het Zwekabin Hotel is het beste ter plekke. En de ligging is heel leuk: aan de rustige weg, buiten het plaatsje.

Inle Lake, Myanmar Treasure Resort

Helemaal passend bij de omgeving zijn deze lieflijke bungalowtjes die op palen in het water staan. Een deel heeft een fantastisch uitzicht over het Inle Lake.

Inle Lake, Inle Resort

Wat een fotogeniek plaatje levert dit hotel op als u aan komt varen over het Inle Lake. Rondom een vijver staan huisjes op palen. Dit hotel is heerlijk om 3 à 4 nachten te verblijven.

Renee2
Renée
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.
Contact met Renée