Pyin Oo Lwin, Aureum Resort

Myanmar

Een fantastisch hotel, dat geheel bestaat uit fraaie bungalows (2-onder-1-kap stijl)  in de mooie tuin. Het ligt rustig, buiten het plaatsje Pyin Oo Lwin. U zult het verblijf hier ongetwijfeld als bijzonder prettig en luxueus ervaren.

Er vlak naast ligt het mooie Governors House, dit wordt apart beschreven op onze website; dit koloniale gebouw is van dezelfde eigenaar als het Aureum.

Locatie

Deze accommodatie ligt buiten het plaatsje Pyin Oo Lwin. Er zijn goede wandelmogelijkheden in de omgeving. Het is er heerlijk rustig. In circa 5 minuten rijdt u naar het centrum van Pyin Oo Lwin. Een geweldig restaurant bij het stadje is The Club Lounge.

Accommodatie

Er zijn slechts 40 kamers, in bungalowstijl. De hele mooie kamers in boutiquestijl zijn gevestigd in 2-onder-1 kap bungalows. Leuk gebouwd, alsof het in de oude koloniale stijl is. Dezelfde kleur rode baksteen als van de oude Engelse gebouwen is gebruikt voor de bungalows. Het is heel ruim opgezet. De tuin is groot en het is heerlijk rustig.

 

Kamertypen:

* Deluxe bungalows: de meeste kamers zijn dit type, het zijn de voordeligste kamers. 

De kamers zijn stijlvol en luxe ingericht. Ze hebben een houten vloer, een zitje met een bank, een heerlijke stoel, een bureau, televisie, minibar en airco (die tevens als verwarming kan dienen; het kan hier ’s avonds en ’s morgens koud zijn!). Op een verhoging staat het brede bed. In de kast zit een kluisje. De badkamer heeft een ligbad en een separate douche. Er is een föhn.

Zowel voor als achter de bungalow staan stoelen om buiten te zitten.

 

Verder zijn er nog 4 suites, oplopend in luxe en prijs: Presidential suite, Junior suite, Governor's Family suite, royal Family Suite.

Voorzieningen

Er is een restaurant bij het hotel. In het restaurant is een bar.

Natuurlijk is er roomservice en laundryservice.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën