Loikaw, Loikaw Hotel

Myanmar

Loikaw is een gebied waar nog sporadisch buitenlanders komen. Dat heeft ook zijn weerslag op de hotels. Het Loikaw Hotel is nog best een aardig hotel. De ligging is leuk, zo aan de rivier. Mooie landelijke omgeving. Verwacht niet dat altijd alles gladjes verloopt: gaat iets niet helemaal zoals het moet, vraag dan of ze het in orde maken. Men is bereidwillig en dat is het belangrijkste, met een glimlach komt alles weer goed.

Locatie

Aan de rivier, buiten het stadje. In de omgeving zijn geen winkeltjes of restaurantjes, u bent afhankelijk van uw hotel.

Accommodatie

Er zijn in totaal 25 kamers: 13 superior rooms en 12 deluxe rooms.
Alle kamers hebben airconditioning en een televisie. De badkamers zijn klein en hebben alleen een douche (heet water als u niet te laat bent met douchen) en een toilet. De kamers zijn niet groot, maar verder prima. Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en kamers met een tweepersoonsbed (double room).

Kamertypen:

 

  • Superior rooms: deze zijn gelegen in één gebouw, allen op de begane grond.

 

 

  • Deluxe rooms: dit zijn de bungalows. In elke bungalow zijn twee kamers. Het voorste deel is een gezamenlijk zitje. Zowel de buitenkant als de binnenkant zijn geheel van hout.
Voorzieningen
  • Restaurant
  • Wifi (als het werkt, dat is afwachten)
  • Er is geen zwembad
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën