Addu Atol, Equator Village

Malediven

Ga op avontuur en leer meer over de geschiedenis van Gan eiland. Doe een wandeltour en ga op zoek naar tropische vogels of doe een van de watersporten die het resort aanbiedt.

Locatie

De Addu Atol, dus ook Gan Island, heeft een rijke geschiedenis die je zeker terugvindt op het eiland. Ga mee op duik avontuur naar het grootste wrak van de Malediven, deze is namelijk 140 meter lang! Hier kun je ook genoeg kleurrijke vissen zien. Ga mee op fietstour over de drie verbonden eilanden waar je prachtige mangroven en moerassen kunt bewonderen. Of kom helemaal tot rust aan het zwembad van het resort.

Accommodatie

Het resort biedt 78 kamers die ondergebracht zijn in knusse bungalows. Het resort heeft een moderne en lichte inrichting waardoor je helemaal tot rust komt. De kamers worden gescheiden door groene struiken en bomen. Equator Village biedt standard kamers waar 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen kunnen overnachten. De kamers beschikken over airconditioning, thee/koffie faciliteiten, haardroger, een minikoelkast, een televisie en buiten zitplekken.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant en bar
  • Zwembad                          
  • Excursie mogelijkheden
  • Wellness
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën