Hotels Sri Lanka

U kunt u hieronder een keuze maken uit een ruim aanbod van hotels in Sri Lanka die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in het binnenland of aan de stranden van Sri Lanka. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt u graag verder.

Adam’s Peak, Slightly Chilled Guest House

Sfeervol guesthouse, absoluut de beste accommodatie die er in deze omgeving te vinden is.

Vanuit het restaurant kijkt u uit over de prachtige groene heuvels.

Anuradhapura, Miridiya Lake resort

Aardig hotel, redelijk kleinschalig. Ligt mooi aan een meer (waterbassin voor irrigatie, eeuwen geleden gegraven). Tussen de tuin bij de kamers en het meer is een ruim grasveld, met...

Anuradhapura, Palm Garden

Verscholen onder de hoge bomen liggen de 2- en 3-onder-1-kap huisjes, waarin de kamers zijn gevestigd. De tuin is enorm groot, het lijkt wel een bos.

Anuradhapura, Sanctuary at Tissawewa

Geweldig voor diegenen die van historie houden: overnachten op het landgoed van de Britse overheid en op fietsafstand van de monumenten (fietsen te huur bij het hotel).

Anuradhapura, Lakeside at NuwaraWewa

Prachtig gelegen, dit goede middenklasse hotel, aan een groot meer. Eeuwen geleden is dit meer gegraven als waterbassin voor droge tijden.

Thirippane, Uga Ulagalla

Over een erg mooi landelijk weggetje langs de rijstvelden om bij het hotel te komen welke verscholen ligt in de prachtige natuur.

Anuradhapura, Forest Rock Garden resort

Wat een genialiteit en creativiteit! De eigenaar heeft dit hotel ontworpen naar voorbeeld van het historische Anuradhapura, zoals de koningen zo’n 1000 jaar lang hun paleizen bouwden.

Bentota, Amaya Villas Wadduwa

Gelegen aan het zandstrand. ’s Avonds geniet u van een prachtige zonsondergang en ’s ochtends wordt u wakker gemaakt door de wuivende golven.

Bentota, Club Villa

Dat noemen wij nu echt vakantie! Rustig wakker worden en zelf uw ontbijttijd bepalen. Houdt geen rekening met tijden van de accommodatie, want deze bepaalt u zelf.

Bentota, Lunuganga

Over een landweggetje komt u aan bij een groot hek. Vanaf het hek loopt u langs prachtige bomen in een paar minuten vrij steilomhoog.

Sri-Lanka-Renee
Renée
Sri Lanka is een prachtige bestemming. Niet al te groot, maar heel divers. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée