Hotels Sri Lanka

U kunt u hieronder een keuze maken uit een ruim aanbod van hotels in Sri Lanka die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in het binnenland of aan de stranden van Sri Lanka. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt u graag verder.

Adam’s Peak, Slightly Chilled Guest House

Sfeervol guesthouse, absoluut de beste accommodatie die er in deze omgeving te vinden is.

Vanuit het restaurant kijkt u uit over de prachtige groene heuvels.

Anuradhapura, Miridiya Lake resort

Aardig hotel, redelijk kleinschalig. Ligt mooi aan een meer (waterbassin voor irrigatie, eeuwen geleden gegraven). Tussen de tuin bij de kamers en het meer is een ruim grasveld, met...

Anuradhapura, Palm Garden

Verscholen onder de hoge bomen liggen de 2- en 3-onder-1-kap huisjes, waarin de kamers zijn gevestigd. De tuin is enorm groot, het lijkt wel een bos.

Anuradhapura, Sanctuary at Tissawewa

Geweldig voor diegenen die van historie houden: overnachten op het landgoed van de Britse overheid en op fietsafstand van de monumenten (fietsen te huur bij het hotel).

Anuradhapura, Lakeside at NuwaraWewa

Prachtig gelegen, dit goede middenklasse hotel, aan een groot meer. Eeuwen geleden is dit meer gegraven als waterbassin voor droge tijden.

Thirippane, Uga Ulagalla

Over een erg mooi landelijk weggetje langs de rijstvelden om bij het hotel te komen welke verscholen ligt in de prachtige natuur.

Anuradhapura, Forest Rock Garden resort

Wat een genialiteit en creativiteit! De eigenaar heeft dit hotel ontworpen naar voorbeeld van het historische Anuradhapura, zoals de koningen zo’n 1000 jaar lang hun paleizen bouwden.

Bentota, Paradise Road The Villa Bentota

Oud Srilankaans huis wat omgebouwd is naar het eerste boutique-hotelvan Sri lanka, door de bekende architect Bawa. Erg leuk: Paul Mc Cartney heeft hier ook overnacht.

Bentota, Marina Bentota

Prima middenklasse hotel wat erg gericht is op de watersport, omdat het ook aan een rivier gelegen is kunt u  hier het hele jaar watersport beoefenen.

Bentota, Lunuganga

Over een landweggetje komt u aan bij een groot hek. Vanaf het hek loopt u langs prachtige bomen in een paar minuten vrij steilomhoog.

Bentota, Club Villa

Erg leuk klein boutique-hotel welke ontworpen is door de bekende architect Geoffrey Bawa. Aan het einde van de tuin loopt een spoor waar af en toe een trein over rijdt.

Bentota, Centara Ceysands resort & Spa

Bijzonder met een kleine of een grote boot, afhankelijk van het aantal personen, wordt u naar de overkant van de Bentota rivier gebracht. Dit resort ligt tussen de Bentota rivier en de...

Iris2
Iris Druiven
Sri Lanka: klein en fijn! U kunt er met gemak 3 weken rondreizen en elke dag iets anders meemaken. Ideaal te combineren met de Malediven!
Contact met Iris
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.