Video Malediven
Malediven

Malediven reizen op maat

Droomt u ook van een verblijf op een parelwit strand met een kleurrijke onderwaterwereld? Een reis op de Malediven maakt uw rondreis door Sri Lanka helemaal compleet. Deze eilandjes liggen verspreid in de Indische Ocaan. Bij aankomst op de Malediven begint de verwondering al: het vliegveld van de Malediven is een apart eiland. Hier staan geen bussen of taxi's op u te wachten, u gaat verder per (speed)boot of als u daarvoor kiest een watervliegtuig. Een reis naar de Malediven is ideaal te combineren met een rondreis door Sri Lanka.

Waarom uw Malediven reis door Van Verre laten verzorgen?

Onze reizen zijn privé-vakanties; u reist dus met uw eigen gezelschap naar de Malediven. Vrijwel al onze reizigers combineren de Malediven met een rondreis Sri Lanka die wij met passie samenstellen. U overnacht in sfeervolle en bijzondere hotels. Alle reizen naar de Malediven kunnen we aanpassen aan uw wensen.

 

  • Privéreizen op maat, alles kan!
  • Reizen persoonlijk maken
  • Deskundigheid
  • Boutique overnachtingen
malediven - watervliegtuig(11)

Rondreis Sri Lanka en de Malediven

De ideale combinatie: een Sri Lanka en Malediven reis op maat. Start uw reis op het eiland Sri Lanka. Hier wordt u in de watten gelegd door de gastvrije bevolking, kunt u wild spotten in één van de Nationale Parken en reist u per trein langs de culturele hoogtepunten. Vanaf Sri Lanka is het 1,5 uur vliegen naar Malé, het vliegveld van de Malediven. Hier wacht de laatste hoogtepunt van uw reis: relaxen op het witte zandstrand.

Informatie Malediven

  • De Malediven bestaat uit maar liefst 1200 kleine koraaleilanden. Het is een walhalla voor duikers en snorkelaars. Er zijn fantastische duikstekken en (hamer)haaien, reuzeschildpadden en manta's worden vaak gespot tijdens duikreizen.
  • Elk resort organiseert diverse uitstapjes naar onbewoonde eilandjes, waar u de onderwaterwereld nog beter kunt ontdekken. Verder kunt u op de Malediven heerlijk bijkomen en genieten van uw strandverblijf.
  • De eilandjes op de Malediven zijn klein. In 15 minuten kunt u al een rondje om maken. Dus de ideale plek als u even wilt ontspannen. 

 

 

malediven-duiken(10)

Bouwstenen Malediven

Onze bouwstenen naar de Malediven zijn korte reizen van een aantal nachten op één van de tropische eilanden in de Malediven. Deze bouwstenen kunt u uiteraard naar wens aanpassen en verlengen of verkorten. De hotels op de eilanden variëren van een aantal eenvoudige accommodaties tot aan zeer luxe hotels. Deze hotels zijn vaak ook voorzien van 'watervilla's' of 'waterbungalows', deze zijn gelegen boven het water in een baai.

Bekijk deze video van de Malediven en droom alvast weg!

Per boeking beschermen wij 100 m2 tropisch regenwoud

Lees meer op onze pagina over duurzaam reizen