Bolaven, Sabaidee Valley Resort

Laos

Het Saibaidee Valley Resort is prachtig gelegen aan de rand van het Bolaven Plateau. De bungalows staan verspreid in een tuin vol bloemen met kleurrijke vlinders. Geweldig om hierdoorheen te lopen als u naar uw kamer loopt. In de tuin zijn ook verschillende loungeplekjes waar u even heerlijk van het uitzicht en de rust kunt genieten.

Locatie

Op ongeveer een uur rijden van Pakse bent u in het Sabaidee Valley Resort. Onderweg komt u diverse lokale marktjes tegen waar u kunt stoppen. Het resort kan verschillende activiteiten voor u organiseren. De meeste activiteiten zijn wel een klein stukje rijden, het resort ligt niet in het centrum van Bolaven. Ook qua restaurant bent u dus voornamelijk aangewezen op het restaurant van het resort, zij bieden Laotiaans en Westers eten.

Accommodatie

Het Sabaidee heeft drie verschillende kamertypes, de superior kamers zijn net nieuw gebouwd, dit zijn geen losse bungalows en hebben geen uitzicht op de vallei. De deluxe bungalows hebben uitzicht op de vallei of op de prachtige tuin van het resort, net als de VIP kamers. Alle kamers beschikken over een breedbeeldtelevisie, airco, koffie- en theefaciliteiten en een koelkast met minibar. Bij een aantal kamers is het ook mogelijk een extra bed bij te zetten. De VIP kamers beschikken over een eigen tuin, jacuzzi en een van de kamers is zelfs voorzien van eigen zwembad! Wij raden de Deluxe kamers aan.

Voorzieningen
  • Zwembad
  • Restaurant: internationale keuken.
  • Wifi
  • Sportfaciliteiten
  • Winkeltje
  • Bar
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën