Vang Vieng

De omgeving rond Vang Vieng is bijzonder schilderachtig door zijn karstlandschap, kalkstenen rotsformaties, indrukwekkende grotten, robuuste rivier, kristalheldere plassen en watervallen. Het prachtige landschap zorgt ervoor dat u er tal van activiteiten kunt ondernemen. In de omtrek van Vang Vieng leven verschillende rondreizende stammen. Vang Vieng fungeert als stop tussen Luang Prabang en Vientiane tijdens uw rondreis Laos.

 

 

Vang Vieng Laos

U kunt in de omgeving van Vang Vieng een aantal grotten bezoeken. Vanaf de grot Tham Jang heeft u een geweldig uitzicht over het dal van Vang Vieng. Neem een verfrissende duik in het azuurblauwe water bij Tham Poukham, ook wel bekend als de Grot van de Gouden Krab. Er zijn verborgen gangen met onvoorstelbaar veel stalactieten en stalagmieten, heel bijzonder. Het is heel leuk om naar deze grot in Vang Vieng te fietsen, het prachtige karstlandschap vormt het decor.  U kunt ook gaan kajakken op de Nam Song rivier. Als u verblijft in Vang Vieng tijdens uw rondreis Laos, dan zult u zich zeker niet vervelen. 

Tijdens deze rondreizen en bouwsteen reist u naar Vang Vieng
Laos-Don-Khone-Monnik-Wandelen_1_383107
Voorbeeldreis Laos

Rondreis Laos Compleet

Vanaf de Thaise grens varen over de Mekong-rivier > via noordelijke bergen naar UNESCO-stad Luang Prabang. Centraal-Laos: Phonsavan, Vang Vieng, Vientiane. Via Kong Lor-grot naar Bolaven > eilandenrijk, Don Khone en Champasak.

Luang-Prabang-Gouden-Tempel1
Voorbeeldreis Laos

Rondreis Laos: Juwelen van Laos

Over de Mekong-rivier naar Luang Prabang, stad met tempels en monniken > Vang Vieng, karstlandschap > Via hoofdstad Vientiane naar zuidelijk eilandenrijk > fietsen op Don Khone > uitrusten in Champasak

Laos-Vientiane-boeddhas-watsisaket
Voorbeeldreis Laos

Bouwsteen Laos: Ontdek de steden van Laos

Centraal-Laos

 

Vientiane, de hoofdstad met een mix van Franse en Laotiaanse invloeden > Vang Vieng, karstlandschap, fietsen, kajakken > Luang Prabang, stad met tempels, monniken en watervallen.