terug naar het overzicht

Combinatiereis Hoogtepunten Laos en Cambodja

Maatwerk, alles kan!
Irene dijkstra
Irene Dijkstra
Bij Cambodja heb ik het gevoel van ‘Azië van 25 jaar geleden’: nog zo authentiek. En dan die cultuurschatten. Ik kan het zeker aanraden.
Prijsindicatie: vanaf € 2125,- p.p. bij 2 personen
Reisduur: 20 dagen / 19 nachten
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisidee

In het kort over Hoogtepunten Laos en Cambodja

Ervaar de gastvrijheid van Laos en Cambodja tijdens een reis door deze twee bijzonder indrukwekkende landen. Geniet van de eeuwenoude tempels in de romantische koningstad Luang Prabang. Door een schitterende bergachtige omgeving reist u naar de mysterieuze Vlakte der Kruiken. In Vang Vieng kunt u het fascinerende karstlandschap bewonderen voordat u uw reis voortzet naar Vientiane. In deze hoofdstad van Laos kunt u de charme van de Frans-koloniale invloeden op u in laten werken. Uiteraard mag een bezoek het belangrijkste culturele erfgoed van Cambodja het Angkor Watt tempelcomplex niet ontbreken.

U maakt één van de mooiste boottochten van Siem Reap naar Battambang. U ervaart het echte Cambodiaanse leven langs het water dit zal een onuitwisbare indruk op u achterlaten.

In Battambang ziet u prachtige gerestaureerde huizen uit de Franskoloniale tijd alvorens u naar de hoofdstad Phnom Penh reist. Hier vindt u onder andere de herinneringen aan de oorlogsgeschiedenis van Cambodja. Op het stand van Sihanoukville kunt u heerlijk tot rust komen van alle indrukken van deze twee prachtige Aziatische landen.

Route

Laos
Dag 1     Aankomst Laos, Vientiane

Dag 2     Vientiane

Dag 3     Vang Vieng

Dag 4     Vang Vieng

Dag 5     Vlakte der kruiken

Dag 6     Vlakte der kruiken 

Dag 7     Luang Prabang

Dag 8     Luang Prabang

Dag 9     Luang Prabang

Dag 10   Cambodja - Siem Reap

 

Cambodja

Dag 11   Siem Reap

Dag 12   Siem Reap

Dag 13   Siem Reap

Dag 14   Battambang

Dag 15   Battambang

Dag 16   Phnom Penh

Dag 17   Phnom Penh

Dag 18   Sihanoukville

Dag 19   Sihanoukville

Dag 20   Vertrek Sihanoukville

Laos1 (142)

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Laos en Cambodja. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen de reis graag aan op uw wensen. Als u ergens langer of korter wilt verblijven dan passen wij dit waar mogelijk voor u aan. De boottocht naar Battambang is alleen mogelijk bij hoge waterstand.

VanVerre1 (8)

Tip

Ter afsluiting van deze reis kunt u ook een paar dagen gaan genieten op een strandbestemming in Thailand zoals Koh Chang.

Overige informatie

Accommodaties
Wij boeken zeer goede hotels. In deze reis hebben wij een selectie gemaakt. Als u een ander hotel wilt tijdens de reis: geen probleem, echter in bepaalde plaatsen tijdens deze reis is de keuze beperkt. We bieden praktisch alle goede hotels aan. Zie ook tabje Hotels.

 

Vervoer
U heeft de beschikking over uw eigen privé-auto/busje, met gids.

Aantal deelnemers
U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu uit twee of twintig personen (of meer) bestaat. Het is dus een privé reis, geen groepsreis.

 

De vluchten naar Laos en Cambodja
U vliegt naar Laos via Thailand, deze vlucht regelen wij graag voor u.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.