Hotels Laos

U kunt u hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd voor uw rondreis door Laos. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit diverse hotels in Laos. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt u graag verder.

Bolaven, Sabaidee Valley Resort

Het Saibaidee Valley Resort is prachtig gelegen aan de rand van het Bolaven Plateau. De bungalows staan verspreid in een tuin vol bloemen met kleurrijke vlinders.

Bolaven, Suan Sinouk Coffee Resort

Verblijf in één van de kamers van het koloniale huis of het knusse chalet op de koffieplantage Sinouk. Het is er heerlijk rustig.

Shompoo Cruise

De boten van de Shompoo zijn speciaal gemaakt voor het varen op de Mekong. Ze zijn 40 meter lang en uitgerust met motoren van 200 pk.

Luang Say Cruise

Een heerlijk relaxte manier om te genieten van het leven op en langs de Mekongrivier.

Vat Phou Cruise

In dit prachtige teakhouten drijvende hotel vaart u in drie dagen over de Mekong rivier van Pakse via Champassak naar Khone eiland.

Champasak, La Residence Bassac

La Residence Bassac is een charmant, frans koloniaal hotel gelegen in het centrum van Champasak, ongeveer 10 minuten rijden van de tempel What Phou.

Champasak, The River Resort

Een droom van een locatie! Een grote tuin met rijstvelden, vijvers met lotusbloemen en 10 schitterende strak vormgegeven villa’s, waarvan de meeste uitkijken over de Mekong.

Champasak, La Folie Lodge

La Folie Lodge, een prachtige locatie op een eiland in de Mekong. Het eiland lijkt wel een jungle en u verblijft er middenin, tussen al het natuurschoon. 

Done Khone Island, Sala Done Khone

Sala Don Khone heeft verschillende kamertypes. Het leukst vinden wij de Floating Studio’s: alsof u op een woonboot slaapt!

Hinboun, Spring River Resort

Gelegen aan de Hinboun rivier en met zicht op de omliggende karsten gebergtes ligt het bijzondere Spring River Resort.

Vietnam-Mekongdelta-Gionne
Gionne
Laos is een verrassend land, het voelt nog puur aan. Benieuwd naar mijn tips voor een reis door Laos?
Contact met Gionne
Verenigde-staten-noordoost-amerika-route66_1_606125
Mariska
Nog een ongerept stukje Azië wat nog niet echt ontdekt is door het massale toerisme. Dit is pas echt avontuur.
Contact met Mariska