Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels Laos

U kunt u hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit diverse hotels in Laos. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt u graag verder.

Bolaven, Sabaidee Valley Resort

Het Saibaidee Valley Resort is prachtig gelegen aan de rand van het Bolaven Plateau. De bungalows staan verspreid in een tuin vol bloemen met kleurrijke vlinders.

Bolaven, Suan Sinouk Coffee Resort

Verblijf in één van de kamers van het koloniale huis of het knusse chalet op de koffieplantage Sinouk. Het is er heerlijk rustig.

Bolaven, Falls View Resort

Het Falls View Resort ligt prachtig gelegen, middenin de natuur, vlakbij een mooie waterval. Het gebied heeft een mild klimaat, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen. 

Bolaven, Treehouse

De boomhutten zijn geheel gemaakt van inheemse materialen en liggen hoog in de kruinen van de bomen. Dit geeft het gevoel van één worden met de natuur en privacy is gegarandeerd!

Shompoo Cruise

De boten van de Shompoo zijn speciaal gemaakt voor het varen op de Mekong. Ze zijn 40 meter lang en uitgerust met motoren van 200 pk.

Luang Say Cruise

Een heerlijk relaxte manier om te genieten van het leven op en langs de Mekongrivier.

Vat Phou Cruise

In dit prachtige teakhouten drijvende hotel vaart u in drie dagen over de Mekong rivier van Pakse via Champassak naar Khone eiland.

Champasak, La Residence Bassac

La Residence Bassac is een charmant, frans koloniaal hotel gelegen in het centrum van Champasak, ongeveer 10 minuten rijden van de tempel What Phou.

Champasak, The River Resort

Een droom van een locatie! Een grote tuin met rijstvelden, vijvers met lotusbloemen en 10 schitterende strak vormgegeven villa’s, waarvan de meeste uitkijken over de Mekong.

Champasak, La Folie Lodge

La Folie Lodge, een prachtige locatie op een eiland in de Mekong. Het eiland lijkt wel een jungle en u verblijft er middenin, tussen al het natuurschoon. 

Don Khone, Sengahloune Resort

Het Sengahloune Resort is een fijne accommodatie. Het resort bestaat ondertussen uit verschillende slaapplekken.

Done Khone Island, Sala Done Khone

Sala Don Khone heeft verschillende kamertypes. Het leukst vinden wij de Floating Studio’s: alsof u op een woonboot slaapt!

Vietnam-Mekongdelta-Gionne
Gionne
Laos is een verrassend land, het voelt nog puur aan. Benieuwd naar mijn tips voor een reis door Laos?
Contact met Gionne