Tokyo, Gracery Ginza

Japan

Hotel Gracery Ginza ligt in de chique maar ook gezellige wijk Ginza met veel winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Ook de Tokyo-toren is vlakbij.

               

Locatie

Ideale locatie in de wijk Ginza. Restaurants en winkels zijn hier in overvloed. De bekende Hama Rikyu-tuinen, diverse parken en musea maar ook de Tokyo-toren bevinden zich niet ver van het hotel. Ook belangrijk: diverse stations zijn op loopafstand van het hotel. Zo ligt het Ginza station voor de metro op drie minuten lopen, treinstation Higashi Ginza (met connectie naar Haneda Airport) op vijf minuten lopen en het Shimbashi station (met connectie naar zowel Haneda Airport als Narita airport) op zeven minuten lopen. Vanaf het station doet de trein naar de luchthaven Narita, waar de meeste vluchten vanuit Europa aankomen er 80 minuten over.

Accommodatie

Het Gracery Ginza hotel is gevestigd in een groot en hoog gebouw. Alle kamers heten standaardkamers. De verschillen zitten in het type bed: een twijfelaar, een tweepersoonsbed of twee aparte bedden en de kamers op hogere etages hebben een beter uitzicht. De kamers zijn veelal vrij klein, circa 15m2. De kamers met twee aparte bedden zijn iets groter, namelijk 21m2 tot 23m2.

Alle kamers hebben de beschikking over televisie, airconditioning, een waterkoker, een koelkastje en een haardroger. De kamers zijn functioneel ingericht in westerse stijl.

Voorzieningen
  • Wifi

  • Restaurant        

  • Frisdrankenautomaat

  • Spa met massages         

  • Was service

  • Lift

     

    Er is geen zwembad bij het Gracery Ginza hotel.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën