Hotels Japan

Hieronder kun je een keuze maken uit een groot aantal hotels in Japan die wij speciaal hebben geselecteerd voor je rondreis door Japan. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak jouw keuze uit onderstaande hotels in Japan. Staat het hotel van jouw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt je graag verder.

Amanohashidate, Amanohashidate Hotel

Een hotel op een bijzondere plek: in Amanohashidate, een nog onontdekt plekje voor toeristen. Het hotel heeft diverse warmwaterbaden. In het dorp maak je kennis met authentieke...

Amanohashidate, Monjusou

Hotel met natuurlijke warmwaterbronnen, een spa en onsen in het authentieke Amanohashidate. Welke kamer je ook kiest: je hebt uitzicht op het kanaal en het pijnbomenbos.

Beppu, New Tsuruta

Warmwaterbaden met een adembenemend uitzicht op de zee vanaf het dakterras, dit is een plek waar je wilt verblijven! Beppu staat bekend als hét centrum van wellness en onsen, dus dit...

Fukuoka, Dormy Inn

Goed, modern middenklasse hotel, gelegen in het centrum van Fukuoka, op loopafstand van het treinstation.

Fukuoka, Yaoji Hakata

Goed, modern middenklasse hotel, gelegen in het centrum van Fukuoka, op loopafstand van het treinstation.

Hakone, Ashinoko Ichinoyu

Prachtig gelegen, nabij het Ashinoko-meer. In de omgeving kunt u uitstekend wandelen. Dit sfeervolle hotel beschikt over kamers met westerse bedden.

Hakone, Aura Tachibana

Prachtige ryokan centraal gelegen in Hakone. Je beleeft het echte Japan als je verblijft in een authentieke ryokan en deze in Hakone heeft ook nog een eigen hot onsen.

Hakone, Ichinoyu Shinkan

De meeste kamers in dit kleinschalige en sfeervolle hotel hebben een eigen warmwaterbad op het balkon. 

Hakone, Pax Yoshino

Je slaapt in een ryokan, een accommodatie in typisch Japanse stijl. Geniet in een traditionele kimono van een typisch Japans meergangendiner in deze accommodatie.

Hakone, Tonosawa Quatre Saisons

Prachtig gelegen hotel, aan de rivier, met westerse kamers. Ideaal als u gewend bent aan de westerse comfort, maar toch in een hotel met een Japanse sfeer wilt verblijven.

Japan-cultuur-kimono-Evelyn
Evelyn
In Japan ben je écht op reis, het is zo anders dan bij ons. Zowel grote steden, als authentieke cultuur en prachtige natuur om te wandelen.
Contact met Evelyn
Kyoto-Excursie-Citytour-Wendy
Wendy
Als meisje van 12 droomde ik al van Japan met de roze kersenbloesem en de bijzondere cultuur. Met mijn reizen naar Japan werd deze droom werkelijkheid
Contact met Wendy