Hotels Japan

U kunt u hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels in Japan die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit onderstaande hotels in Japan. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt u graag verder.

Aka, Pension Kuba

Eenvoudig hotel met kamers in westerse stijl met eigen badkamer.

Amanohashidate, Ryokan Jinpuso

Een eenvoudig hotel in Japanse stijl ingericht. Geniet van de rust in de tuin of kies voor een dip in één van de warmwaterbronnen.

Fukuoka, Yaoji Hakata

Middenklasse hotel met ruime kamers, op loopafstand van het treinstation van Fukuoka. Dit is de perfecte plek om Fukuoka te ontdekken!

Hakone, Ashinoko Ichinoyu

Prachtig gelegen, nabij het Ashinoko-meer. In de omgeving kunt u uitstekend wandelen. Dit sfeervolle hotel beschikt over kamers met westerse bedden.

Hakone, Ichinoyu Honkan

Dit authentieke hotel is geopend in 1630 en in het hotel zijn nog ukiyoe-printen van Hiroshige te zien waar het hotel op wordt afgebeeld.

Hakone, Ichinoyu Shinkan

De meeste kamers in dit kleinschalige en sfeervolle hotel hebben een eigen warmwaterbad op het balkon. 

Hakone, Tonosawa Quatre Saisons

Prachtig gelegen hotel, aan de rivier, met westerse kamers. Ideaal als u gewend bent aan de westerse comfort, maar toch in een hotel met een Japanse sfeer wilt verblijven.

Rene op strand
Rene Kerkhove
Ik heb al vele reizen door Japan gemaakt, het land blijft mij fascineren. Nieuwsgierig naar mijn verhalen? Bel of mail mij.
Contact met René