Bouwsteen Nusa Lembongan

Witte zandstranden en palmbomen; dé ingrediënten voor een ontspannen strandverblijf. Verken de kleurrijke koraalriffen al snorkelend, ga varen door mangrovebossen en zwem naast reusachtige Manta-roggen. En dit alles op nog geen uur varen vanaf het vasteland van Bali. Start of eindig uw reis met een verblijf op idyllisch Nusa Lembongan.

Witte zandstranden
Snorkelen met Manta-roggen
Kleurrijke koraalriffen
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Emmy-azie-myanmar-Bagan_1_628989
Emmy
Als journaliste raakte ik in de ban van Azië, het liet me niet meer los. Ik begon Van Verre met mijn geliefde Indonesië.

Van dag tot dag: Nusa Lembongan

Dag 1   Aankomst Nusa Lembongan

Dag 2   Nusa Lembongan 

Dag 3   Nusa Lembongan

Dag 4   Vertrek Nusa Lembongan

100% maat werk

Dag 1 Sanur - Nusa Lembongan

Nusa-Lembongan-Local Nusa-Lembongan-Varen_1_406373 Nusa-Lembongan-Nemo_1_406354

Op nog geen uur varen van het vasteland van Bali vaart u met een snelle boot van Sanur naar Nusa Lembongan


Witte zandstranden, palmbomen, kleurrijke koraalriffen; dé ingrediënten voor een ontspannen strandverblijf. Op het kleine eiland Nusa Lembongan rijden vrijwel geen auto's over de semi-verharde wegen die naar idyllische baaien leiden met tot de verbeelding sprekende namen als Sandy Bay en Dream Beach. Met een brommer of op de fiets bent u er zo. Stop ook bij Devil’s tear. Hier slaan de hoge golven tegen de rotsen en spuit het water metershoog de lucht in.

Overnachting op Nusa Lembongan.
Inclusief boottocht en transfer

 

Rondom Nusa Lembongan liggen kleurrijke koraalriffen. Boek een boottocht naar Mangrove Bay om te snorkelen. Vanuit uw boot springt u met snorkel en masker het water in. Gelijk ziet u diverse koraalsoorten die zeer veel vissoorten aantrekken. Het dichtbij gelegen mangrovebos verkent u in een klein bootje. U wordt door smalle waterwegen gepeddeld. De lange boomwortels in het water zijn een geliefde rustplek voor grote reptielen zoals varanen. Kijk dus goed om u heen. Voor de kust van buureiland Nusa Pendia zwemmen Manta-roggen. Deze majestueuze dieren worden tot 5 meter groot. Ze lijken te zweven door het heldere water. Indrukwekkend om hier tussen te duiken of snorkelen.

 

Overnachting op Nusa Lembongan.

Inclusief ontbijt

Dag 3 Nusa Lembongan

De onderwaterwereld van Nusa Lembongan nusalemongan

Nog een vrije dag om te genieten van zon, zee en strand of het eiland en de omliggende riffen te verkennen. De keuze is aan u!

Overnachting op Nusa Lembongan.

Inclusief ontbijt

Dag 4 Nusa Lembongan - Sanur

Terug naar de haven voor de overtocht naar Sanur.

 

Inclusief ontbijt en boottocht

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën