terug naar overzicht

Bouwsteen Nusa Lembongan

Genieten aan het einde of misschien wel aan het begin van uw vakantie! Heerlijk genieten van de zon, strand, helderblauwe zee, een mooie onderwaterwereld, mangrovebossen en eventueel zelfs manta-roggen! 

Nusa Lembongan ligt ten oosten van Bali op ongeveer 30 minuten varen. 

Van dag tot dag: Nusa Lembongan

Dag 1   Naar Nusa Lembongan

Dag 2   Nusa Lembongan 

Dag 3   Nusa Lembongan

Dag 4   Vertrek Nusa Lembongan

100% maat werk

Dag 1 Sanur - Nusa Lembongan

Indonesie-Bali-NusaLembongan-zonsondergang(8) kindopstrand(8)

U vaart in 30 minuten met een snelle boot van Sanur naar Nusa Lembongan. Aankomst in de haven van Nusa Lembongan.

 

Informatie Nusa Lembongan:

Dit kleine eiland ligt ongeveer 11 km voor de zuidoostkust van Bali. Het heeft prachtige witte zandstranden met palmbomen. Het leven is hier rustig en ontspannen, zeker als de dagtoeristen vertrokken zijn. En met het koele briesje is het hier heerlijk toeven. Er zijn fietsen te huur voor een eilandtochtje op de tweewieler. Ook kunt u een boottochtje maken door een stuk mangrovebos. Vanaf het eiland worden vele vormen van watersport aangeboden.

 

Overnachting op Nusa Lembongan.

Inclusief bootovertocht

Dag 2 Nusa Lembongan

Indonesie-Bali-NusaLembongan-mangrove(8) Maleisie-WestMaleisie-PulauPerhentian-reptiel(8)

Ter vrije besteding.

Tip: Vandaag kunt u met een boot naar Mangrove Bay waar het mogelijk is om te snorkelen, werkelijk een prachtige onderwaterwereld! Een mooi stuk met verschillende koraalsoorten en zeer veel verschillende vissen. U stapt vanuit de boot het water in en na genoten te hebben van de kleurrijke onderwaterwereld klimt u via een trappetje weer terug in de boot. 's Middags kunt u een excursie maken dichtbij Mangrove Bay. Dit keer gaat u niet het water in, maar vaart u er overheen. U stapt in een klein bootje en u wordt door het mangrovebos gepeddeld. Grote bomen met lange boomwortels in het water. Onderweg goed opletten want u heeft kans om grote reptielen te zien die op een boomtak in de schaduw van de rust liggen te genieten.

 

Overnachting op Nusa Lembongan.

Inclusief ontbijt

 

Dag 3 Nusa Lembongan

Indonesie-Bali-NusaLembongan-onderwater6(8) Indonesie-Bali-NusaLembongan-onderwater(8)

Ter vrije besteding.

Voor diegenen die van duiken houden is er de mogelijkheid om te duiken voor de kust van Nusa Penida. Hier zwemmen manta-roggen die soms wel 4 tot 5 meter groot kunnen zijn. Ook snorkelaars kunnen hier naar toe om deze prachtige grote vissen te aanschouwen. Hier is geen koraal maar de manta's zijn prachtig. Vandaag zou u ook een rondrit kunnen maken over het eiland. Breng eens een bezoek aan Dream Beach. Een prachtig strand met een restaurant boven aan de klif. De zee is hier wel redelijk ruig. Ook kunt u langs Jungutbatu Beach of Mushroom Beach rijden. In de verschillende baaien liggen pontons waar u per bootje vanaf uw hotel naar toe gebracht kunt worden. U kunt vanaf een ponton de zee in gaan om daar te snorkelen.

 

Overnachting op Nusa Lembongan.

Inclusief ontbijt

Dag 4 Nusa Lembongan - Sanur

U vaart in 30 minuten met een snelle boot van Nusa Lembongan naar Sanur. Aankomst in de haven van Sanur. Einde arrangement.

 

Inclusief ontbijt, bootovertocht

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contanct met Lara
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.