Koh Kong, Rainbow Lodge

Cambodja

De Rainbow Lodge biedt een combinatie van rust en activiteiten met verblijf in eenvoudige huisjes. De natuur is hier fantastisch! Vanaf het moment dat u uit de boot stapt, staat u in de jungle. Een korte wandeling voert u naar de huisjes die verscholen tussen het groen gelegen zijn.

Locatie

De Rainbow Lodge ligt zeer afgelegen, direct aan de rivier midden in de jungle. In 10 minuten vaart u met een bootje vanaf de Tatai brug naar de lodge.

Accommodatie

De lodge heeft 7 ecovriendelijke huisjes met rieten dagen. De huisjes liggen verspreid door de jungle nabij het restaurant. Ze hebben allemaal een eigen inrichting en kleursamenstelling, geïnspireerd op de kleuren van de regenboog. De huisjes beschikken alle over een veranda (de meeste met hangmat), ventilator, klamboe, koelkastje, kluisje en een badkamer met douche (alleen koud water).

 

Kamertypen:

  • Standard: met tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. Eventueel kan er een matras op de grond bijgeplaatst worden voor een derde persoon.
  • Family: ruimer, met twee alkoven die als slaapruimte dienen. Eén met tweepersoonsbed en één met twee éénpersoonsbedden. Er is ook nog een zitruimte met een lange bank.
Voorzieningen
  • Restaurant en bar
  • Spa behandelingen

Tijdens uw verblijf in de Rainbow Lodge zijn niet alleen ontbijt, maar ook lunch en diner inbegrepen.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën