terug naar het overzicht

Rondreis Cambodja actief

Cambodja leent zich uitstekend voor een actieve vakantie. Van fietsen en kajakken tot een trektocht door de jungle. De diversiteit van het landschap zorgt ervoor dat elke dag weer anders is. U trapt door de landelijke omgeving rond Siem Reap, de dag nadat u de tempels van Angkor per tuktuk heeft bezocht. U peddelt in een kajak door het 4000-eilanden gebied op de grens met Laos. Door naar Ratanakiri, waar u een trektocht door de jungle maakt en slaapt in een hangmat. Wat een avontuur! Ga op zoek naar olifanten in de bossen van Mondulkiri en spot zoetwaterdolfijnen bij Kratie. Via de hoofdstad Phnom Penh reist u door naar nog zo'n mooi groen gebied: Koh Kong. Deze rondreis Cambodja eindigt met de voetjes in het witte zand op bounty-eiland Koh Rong. 

Wat maakt deze reis bijzonder
Bezoek de tempel Angkor Wat
Slapen midden in de jungle
Eindig op een wit zandstrand
Gionne (4)
Gionne
Bij Cambodja heb ik het gevoel van 'Azië van 25 jaar geleden', nog zo authentiek. En die cultuurschatten, ik kan het u zeker aanraden!
Prijsindicatie vanaf € 3250,- per persoon
Reisduur: 20 dagen / 19 nachten
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisidee

Reis van dag tot dag: Cambodja actief

Dag 1      Aankomst Siem Reap

Dag 2      Siem Reap

Dag 3      Siem Reap

Dag 4      Stung Treng

Dag 5      Stung Treng

Dag 6      Ratanakiri

Dag 7      Ratanakiri

Dag 8      Ratanakiri

Dag 9      Mondulkiri

Dag 10    Mondulkiri

Dag 11    Kratie

Dag 12    Phnom Penh

Dag 13    Phnom Penh

Dag 14    Koh Kong

Dag 15    Koh Kong

Dag 16    Koh Rong

Dag 17    Koh Rong

Dag 18    Koh Rong

Dag 19    Kampot

Dag 20    Vertrek Kampot

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Siem Reap

Op de luchthaven Siem Reap wordt u opgehaald en naar uw hotel in gebracht. Sinds de ontdekking van het enorme tempelcomplex Angkor is het kleine Siem Reap uitgegroeid tot een wereldberoemde plaats. Het is een charmante, overzichtelijke stad met een mooie ligging aan de gelijknamige rivier. Het is een goede uitvalsbasis voor tochten door de landelijke omgeving per tuk tuk, fiets, ossenkar en/of boot. 

 

Overnachting in Siem Reap.
Inclusief transfer

Nachtmarkt en Streetfood
Siem Reap

Nachtmarkt en Streetfood

Een streetfoodtour is een speelse manier om de Cambodjaanse keuken te leren kennen. U wordt einde van de...

Dag 2 Siem Reap

_MG_4148(8) Cambodja-SiemReap-AngkorWat-openingtempel(8) DSCF3292(8)

Deze dag zal zeker één van de hoogtepunten van uw reis door Cambodja zijn! Per tuktuk bezoekt u de wereldberoemde tempels van Angkor; door Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed. Het complex is zo groot dat het onmogelijk is om alles in één dag te zien. Uw gids neemt u mee naar de mooiste plekjes. U bezoekt de drie bekendste tempels: Angkor Wat, Angkor Thom en Ta Prohm. Maar ook staan een paar minder bekende ruïnes op het programma. U tuft met uw tuktuk door het bosrijke gebied van de ene ruïne naar de andere. Aan het eind van de dag maakt u, als de weergoden u gunstig gezind zijn, een mooie zonsondergang mee bij Angkor Wat. Een geliefde afsluiting van een indrukwekkende dag.

 

Overnachting in Siem Reap.
Inclusief ontbijt, vervoer per tuktuk, Engelssprekende gids en entreegelden

Dag 3 Siem Reap

Cambodjaanse studenten die toeristen het platteland laten zijn waar ze zijn opgegroeid, en zo een zakcentje verdienen en gelijk hun Engels oefenen. Dat vinden wij een goed initiatief. Een fietstocht van circa 20 kilometer door het buitengebied rondom Siem Reap is een hele leuke manier om een indruk van het lokale Cambodjaanse leven te krijgen. Met een tuktuk wordt u opgehaald en naar het beginpunt van de fietstocht gebracht. U rijdt over onverharde paden door kleine dorpjes en tussen de akkertjes en rijstvelden. De lokale kinderen vinden het geweldig om u te zien en van alle kanten hoort u een enthousiast ‘Hello!’. Uw gids laat u lokale activiteiten zien. U stopt bij een kleurrijke lokale markt waar uw gids u van alles vertelt over de producten die hier te koop zijn. Tijdens een andere stop ziet u hoe rijstwijn gebrouwen wordt. U leert meer over het hele proces en heeft ook de kans een slokje te proeven. Ook andere huisindustrieën komen aan bod. U bezoekt een gezin waarvan de vrouw des huizes manden weeft, en een klein fabriekje waar spaarvarkens in alle soorten en maten van klei gebakken worden. Na iets meer dan drie uur bent u terug op het startpunt van de fietstocht. Met de tuktuk wordt u weer terug naar uw hotel gebracht.

 

Overnachting in Siem Reap.
Inclusief ontbijt, huur mountainbike, transfers per tuktuk, water en Engelssprekende student als gids

Dag 4 Siem Reap - Stung Treng

De komende dagen heeft u de beschikking over een auto met chauffeur en Engelssprekende begeleider. Het reizen met een auto met chauffeur is een uitstekende manier om Cambodja te verkennen. U bent volledig flexibel, bepaalt uw eigen tempo en u kunt stoppen waar en wanneer u maar wilt.

 

De eerste etappe van uw tocht door het landelijke deel van Cambodja, richting de machtige Mekongrivier. Op route naar Stung Treng stopt u allereerst bij Beng Mealea. Deze jungle-tempel ligt achter enorme muren die bijna helemaal overwoekerd zijn. Bewonder de bomen met hun enorme wortels die één zijn geworden met de ruïnes. U rijdt door naar de ruïnes van de enorme stad Koh Ker. Deze voormalige hoofdstad van het Khmer-rijk wordt door bossen omringd. Er zijn meer dan 100 gebouwen en tempels, die u natuurlijk niet allen kunt bezoeken. Wij hebben de mooiste voor u uitgekozen: Prasat Krahom (de Rode Tempel) en Prasat Thom. Bijzonder in deze laatste tempel is de 40 meter hoge piramide die u via een steile trap kunt beklimmen. Bovenaan heeft u schitterend uitzicht op de omringende bergen. Aan het einde van de middag arriveert u in Stung Treng.

 

U overnacht in StungTreng.

Inclusief ontbijt en privévervoer met chauffeur/Engelssprekende begeleider

Dag 5 Stung Treng

Cambodja-StungTreng-meisjemetmuts(17) Cambodja-PhnomPenh-fietsen(17)

Vandaag rijdt u naar de grens met Laos, een rit van ongeveer 1,5 uur. Er staat een prachtige boottocht op het programma. U vaart met een longboot over de Mekong rivier. Grote kans dat u onderweg Irrawaddy dolfijnen ziet. Na ongeveer een uur varen, meert u af en trekt u uw wandelschoenen aan. Een trektocht van een klein half uur brengt u naar de imposante Mekong watervallen. Terug naar de boot om de Mekong over te steken naar Laos (uw paspoort hoeft niet mee). U gaat aan land op het zuidelijke tipje van Hang Khone. Dit is één van de 4000 eilanden waar dit gebied bekend om is. Hier ziet u een oude haven en treinrails die door de Fransen gebruikt werden tijdens de Indochina oorlog voor het vervoer van materiaal. Na een Laotiaanse lunch vaart u terug naar de plek waar u op de boot gestapt bent. Hier wisselt u van vaartuig, en stapt u in een kajak om in stilte door de 'flooded forest' en 'Ramsar wetlands' te peddelen. Er komen hier vele soorten vogels voor. De bomen steken uit het water. De wortels en takken zijn door de jaren heen in de richting van de stroming gaan groeien; een bijzonder gezicht. Hier en daar zijn kleine eilandjes. Aan het einde van de kajak tocht vaart u per longboot terug naar de auto die u weer naar uw hotel brengt.


Overnachting in StungTreng.

Inclusief ontbijt, lunch, kajaktocht, privé-auto/busje met chauffeur, Engelssprekende gids en entreegelden

Dag 6 Stung Treng - Ratanakiri

Na het ontbijt vertrekt u vanuit Stung Treng naar Ratanakiri. Vlak buiten Stung Treng liggen de ruïnes van de stad Thala Barivat. Hier is in de 7e en 8e eeuw de Preah Ko tempel gebouwd door koning Jayavarman I. Er zijn nog andere kleine, oude tempels in dit gebied. De meeste hebben veel te lijden gehad van de tand des tijds. Als u uitgekeken bent gaat de rit verder naar Ratanakiri, Banlung. In een uurtje of 2 arriveert u daar. Op weg naar Ratanakiri ziet u, helaas maar waar, de aantasting van de prachtige primaire regenwouden door illegale houtkap. De grond wordt nu voornamelijk bebouwd met rubber- en peperplantages. Goed voor de plaatselijke economie maar zonde van de natuur.

 

Overnachting in Ratanakiri.
Inclusief ontbijt en privévervoer met chauffeur/Engelssprekende begeleider

Dag 7 Ratanakiri

Cambodja-Ratanakiri-koeieninhetwater1(8) Cambodja-Ratanakiri-watermetbootjes(8) Cambodja-Ratanakiri-dorpskinderen(8)

De schoonheid van ongerepte natuur wacht op u! Tijdens een avontuurlijke ontdekkingstocht stuitte men op dit prachtige gebied. Weidse uitzichten, oerbos en een 3 traps waterval van 40 meter met een heerlijk poeltje om in te zwemmen na een inspannende dag (tijdens het droge seizoen is de waterstand aanzienlijk lager, sommige rivieren staan droog). Dit zijn slechts een paar ingrediënten van de beleving. U wordt naar het kantoortje in Banlung gebracht. Daarvandaan vertrekt u met de auto richting Kachon. Deze plaats ligt dichtbij de Tonle San rivier. De rit duurt ongeveer 45 minuten. Dan verruilt u de auto voor de boot. U maakt een boottocht van circa 45 minuten over de Sesan rivier waar u zeldzame vogels spot langs de oevers. U maakt kennis met de lokale vissers en ziet waterbuffels baden terwijl witte reigers op hun rug staan te loeren naar vis. De Sesan rivier slingert door de natuur met de bergen op de achtergrond. U arriveert in het dorp Kaoh Piek. Na aankomst begint de trekking. Onderweg ziet u hier en daar heel geïsoleerde huisjes met vee, gelegen tussen beken, bamboebos en secundaire bossen. U steekt ook een aantal riviertjes over. Bruggen zijn niet overal aanwezig! Voordat u bij de waterval aankomt waar u de eerste nacht zal doorbrengen, moet er nog een flinke heuvel beklommen worden. Eenmaal boven wordt u beloond met een prachtig uitzicht op de toppen van de primaire jungle van Virachey National Park. De Sesan rivier schittert in het zonlicht en slingert door het groen, op de achtergrond ziet u bergen. Aangekomen bij de waterval maakt u samen met de gids het kamp op voor de nacht. Het avondeten wordt voor u bereid.

 

Overnachting in een hangmat met klamboe in de jungle.
Inclusief ontbijt, lunch, diner, transfer, boottocht en Engelssprekende gids

Dag 8 Ratanakiri

In de jungle wordt u heerlijk (vroeg) wakker van mooie natuurgeluiden. U ontbijt aan de rivier. Na het ontbijt gaat de dagrugzak weer op en loopt u via een andere weg terug richting Koah Piek. Langzamerhand verandert het primaire woud in secundaire begroeiïng. Vroeg in de middag arriveert u in het dorp. De Kachah mensen zijn erg vriendelijk en zullen u graag uitnodigen in hun huizen. Na de lunch in het dorp loopt u door naar de Sesan rivier. Hier vlakbij is één van de heilige begraafplaatsen van de Kachah. Het bijzondere aan de Kachah-begraafplaatsen zijn de houten beelden die voor de doden worden gemaakt. De gids zal u alles vertellen over het animistische geloof waar deze gewoonte een onderdeel van uitmaakt. Verder gaat de tocht per boot naar Kachon waar u achter op de pick up truck plaatsneemt en naar Banlung wordt gebracht. Einde van de middag bent u terug in Banlung.

 

Overnachting in Ratanakiri.
Inclusief ontbijt, lunch, transfer, boottocht en Engelssprekende gids

Dag 9 Ratanakiri - Mondulkiri

IMG_3724(17) Cambodja-Kratie-mevrouw(17)

U rijdt vandaag in circa 4 uur van Ratanakiri naar Mondulkiri. Een mooie route door dunbevolkt gebied en groene bossen naar Sen Monorom in Mondulkiri. Geef het gerust aan dat u even wilt stoppen om een foto te maken. Voor aankomst kunt u deze middag allereerst de Busra waterval bezoeken. Naar onze mening de mooiste waterval in deze regio. In drie trappen stort het water zich naar beneden. Onderaan de waterval is een natuurlijk zwembad ontstaan. Tijd voor een verfrissende duik! Een populaire plek voor de locals tijdens warme dagen. Voor avonturiers is het mogelijk om vanaf een hoogte van meer dan 100 meter boven de waterval via een zipline naar beneden te zoeven. Dit kunnen wij voor u boeken, vraagt u ons naar de kosten.

 

Informatie Mondulkiri:
Mondulkiri is een bergachtig gebied, waar meer dan tien verschillende etnische stammen leven (zoals de Khmer, de Buong, de Lao en de Phnong). Pure authenticiteit! De hoofdstad van Mondulkiri, Sen Monorom, is een rustige provincieplaats. In dit kleine stadje vindt u een markt en wat lokale restaurants en winkeltjes. Het landschap van Mondulkiri wordt gekenmerkt door frisse, groene heuvels met loofbossen, naaldbossen, plantages, fruitboomgaarden, akkers en watervallen. Door de hoge ligging is de temperatuur een paar graden koeler dan elders in Cambodja. In Mondulkiri kunt u ook avontuurlijke trektochten maken, desgewenst met overnachting in de jungle.


Overnachting in Mondulkiri.
Inclusief ontbijt en privévervoer met chauffeur/Engelssprekende begeleider

Dag 10 Mondulkiri

Wilt u op een verantwoorde manier kennismaken met olifanten? Dan bent u bij het Elephant Valley Project aan het juiste adres. Dit project is opgezet om geld bijeen te brengen om de olifanten en de natuurlijke leefomgeving van deze reuzen te beschermen. U wordt bij uw hotel opgehaald en naar de vallei gebracht waar u allereerst uitleg krijgt over het project. In Elephant Valley worden zieke olifanten opgevangen evenals olifanten die in gevangenschap hebben geleefd (en nooit eerder een andere olifanten hadden gezien). En dan is het tijd voor het hoogtepunt van de dag. U wandelt door de jungle op zoek naar de olifanten. Ze verplaatsen zich in groepjes, en uw gids leest de sporen om een groep te vinden. Onderweg vertelt hij honderduit over de achtergrond van iedere olifanten en de zorg voor de olifanten. Iedere olifant heeft een eigen mahmout die hem in de gaten houdt. Zo nodig worden de olifanten bijgevoerd en gewassen. Eenmaal gevonden, kunt u de olifanten van heel dichtbij bekijken. Een bijzondere ervaring! Dan is het tijd voor de lunch, voordat u opnieuw de jungle in gaat op zoek naar een andere groep olifanten. Einde van de middag wordt u teruggebracht naar uw hotel.


Overnachting in Mondulkiri.
Inclusief ontbijt, lunch, transport, Engelssprekende gids en entreegelden

Dag 11 Mondulkiri- Kratie

U verlaat Mondulkiri en rijdt in enkele uren naar Kratie. Na aankomst is het eerst tijd voor de lunch. Een korte tocht per lokale ferry en u bent op het eiland Koh Trong (in de Mekongrivier gelegen). De auto gaat niet mee naar het eilandje, uw bagage wel. Er staan motortaxi's klaar om u naar het hotel te brengen. U gaat achterop en uw bagage wordt apart vervoerd. 

 

U maakt deze middag een korte fietstocht over het eiland Koh Trong (in de Mekongrivier gelegen). Een lokale gids fietst met u mee. De route is zo'n 9 km lang en gaat over smalle paden langs traditionele Khmerhuizen en -pagodes. Onderweg stopt u zo vaak u maar wilt om bijvoorbeeld fruit te eten en te kijken naar het productieproces van lokale produkten. Een mooie manier om het lokale leven op het eiland te ervaren.


Overnachting in Kratie.
Inclusief ontbijt en privévervoer met chauffeur/Engelssprekende begeleider

Dag 12 Kratie - Phnom Penh

U wordt per motorfiets terug naar de ferry gebracht voor de korte overtocht. Op het vasteland wacht uw auto op u. De route naar Phnom Penh voert grotendeels langs de Mekong rivier en buigt af naar Kampong Cham. De duur van de rit is ongeveer 4 uur. Net nadat u Kratie heeft verlaten, arriveert u in het slaperige stadje Chhlong. Er staan hier een paar goed bewaarde koloniale gebouwen. Bijvoorbeeld het Relais de Chhlong. Een statig Frans herenhuis met uitzicht op de rivier. Langs de rivier staan ook een aantal vervallen koloniale gebouwen, die hebben ook hun charme. Soms is er markt, mocht u het leuk vinden om daar even overheen te lopen dan kan dat natuurlijk in overleg. Onderweg bezoekt u ook de Hanchey tempel. Vele decennia geleden was dit een belangrijk bedevaartsoord, op de weg tussen twee oude steden. Ondanks dat een aantal bouwwerken zijn vernietigd in de oorlog, zijn er bijzondere inscripties in het oude Sanskriet bewaard gebleven. Wat misschien wel het leukste van dit uitstapje is; het prachtige uitzicht over de Mekong rivier.


Overnachting in Phnom Penh.
Inclusief ontbijt en privévervoer met chauffeur/Engelssprekende begeleider

Sunsetcruise
Phnom Penh

Sunsetcruise

en ontspannen boottocht over de Tonlé Sap rivier tijdens zonsondergang. Op eigen gelegenheid reist u naar de...

Dag 13 Phnom Penh

Cambodja-PhnomPenh-winkelhal(17) Cambodja-PhnomPenh-scootermetaanhanger(17)

Deze ochtend wordt u opgehaald per tuktuk met chauffeur/Engelssprekende gids voor een tour langs een aantal van de bezienswaardigheden van Phnom Penh. Allereerst tuft u naar het Koninklijke Paleis bestaande uit verschillende met goud versierde gebouwen met kunstig beeldhouw- en houtsnijwerk. U wandelt door naar de naastgelegen Zilveren Pagode, die zijn naam dankt aan de duizenden zilveren tegels op de vloer. In de pagode staan waardevolle Boeddhabeelden van o.a. goud en jade, en rijk versierd met edelstenen en diamanten. Indrukwekkend en triest zijn de herinneringen aan het gruwelijke regime van de overheerser Pol Pot in de jaren '70: de Killing Fields en de voormalige Tuol Sleng-gevangenis. Als u dit niet wil bezoeken, dan kunt u in overleg met uw gids het programma aanpassen. De Killing Fields liggen 17 kilometer buiten de stad. Op gruwelijke wijze zijn hier meer dan 17.000 personen gedood en in massagraven gedumpt. Een glazen monument met 8000 schedels, is een stille getuige van het leed. U bezoekt ook de gevangenis, gehuisvest in een voormalige school. In het museum krijgt u een goede indruk van alle gruwelijkheden die zich hebben afgespeeld tijdens het regime van de Rode Khmer. Tijd over? Dan is het prettig om de wat vrolijker kant van het dagelijks leven van de Cambodjanen te zien. Bezoek de Russische markt; een kleurrijke wirwar van marktkraampjes waar van alles te koop is.

 

Overnachting in Phnom Penh.
Inclusief ontbijt, vervoer per tuktuk, Engelssprekende gids en entreegelden

Dag 14 Phnom Penh - Koh Kong

De rit van Phnom Penh naar Koh Kong duurt 5 tot 6 uur. De eerste twee uur rijdt u door de drukke binnenstad en later door de buitenwijken van Phnom Penh. En dan verder door het platteland met rijstvelden en dorpjes, voordat u afslaat naar Koh Kong. De rit voert over een goed begaanbare éénbaansweg. De laatste twee uur rijdt u door het met jungle begroeide landschap van de het Cardamom gebergte. U passeert drie bruggen, tot u bij de vierde brug aankomt. Dit is het eindpunt van uw autorit vandaag. Bij de Tatai brug stapt u op de boot voor een korte tocht naar de Rainbow Lodge. Tot het eind van de middag heeft u tijd voor u zelf. Laat de natuurlijke omgeving op u inwerken en luister naar de junglegeluiden. U mag gratis gebruik maken van de kajaks die bij de lodge liggen. Bij zonsondergang maakt u een boottocht. De zon kleurt van diep geel naar oranje en rood. Als de zon is verdwenen vaart u rustig terug door het weelderige groen. De bergen kleuren mee met het vallen van de nacht. Leunt u lekker achterover en laat alles op u inwerken. Het diner kunt u alleen in het hotel nuttigen. Er is niets anders in de buurt. Maar dat is zeker geen straf!

 

Overnachting in Koh Kong.

Inclusief ontbijt, lunch, diner, transfer en boottochten

Dag 15 Koh Kong

Vandaag staat er een mooie tocht door de jungle naar de Toek Sap waterval op het programma. Allereerst moet u Tatai hill beklimmen. Wees gerust, dit doet u met een pick-up truck. Eenmaal boven volgt u een relatief vlak pad door de groene jungle. Als het pad een tijdje niet gebruikt is, zal u gids met zijn machete de weg vrij maken. In rustig tempo wandelt u door de jungle. Onderweg vertelt uw gids u over de dieren die hier leven, en over het gebruik van diverse planten door de lokale bewoners. Geniet van de jungle-geluiden om u heen. Na ongeveer twee uur wandelen volgt een korte afdaling langs de zijde van de waterval. De poelen onderaan de waterval lenen zich uitstekend voor een frisse duik. Ondertussen wordt iets verder beneden, aan de rivier, uw barbecue lunch bereidt. Na de lunch vaart u per boot terug naar de lodge. Tijdens het regenseizoen vaart u terug naar de lodge voor uw lunch.

 

Overnachting in Koh Kong.

Inclusief ontbijt, lunch, diner, boottocht en Engelssprekende gids

Dag 16 Koh Kong - Koh Rong

IMG_5206_7oam1w(13)

U wordt teruggevaren naar Tataibrug. Vanuit Koh Kong is het een rit van ongeveer 4 uur naar Sihanoukville. De eerste anderhalf uur rijdt u over een rustige asfaltweg door de jungle en loofbossen van Koh Kong tot een splitsing, waar u afslaat naar Sihanoukville. Het is gelijk drukker op deze weg die van Phnom Penh naar Sihanoukville leidt. Langzamerhand verdwijnt het landelijke landschap om plaats te maken voor bebouwing. Eerst nog kleine dorpjes, maar al gauw komt u in de buitenwijken van Sihanoukville waar grote bouwprojecten in ontwikkeling zijn. Snel weg hier! U vaart naar het eiland Koh Rong. 

 

Informatie Koh Rong:
Ziet u zichzelf al schommelen in een hangmat boven een wit strand onder een palmboom? Koh Rong is zo'n paradijselijk eiland waar u even helemaal kunt ontspannen. De accommodaties bevinden zich aan het strand van diverse baaien met wit zand en palmbomen. Er zijn in iedere baai meerdere strandbarretjes en restaurants. Maar de rust overheerst. Behalve aan Koh Toch Beach. Dit is de baai waar het uitgaansleven van Koh Rong zich centreert, en hier kunt u tot die in de nacht terecht. Koh Rong is bedekt met groene jungle en er zijn een paar vissersdorpjes. Rond het eiland liggen kleurrijke koraalriffen, dus blijf niet op het zand maar ga ook eens snorkelen of duiken. Huur een bootje, kajak of jetski en ga het water op. Heel bijzonder: in de zee rond Koh Rong zit een soort plankton dat oplicht. U kunt hier in de avond zwemmen tussen allemaal lichtpuntjes.

 

Overnachting op Koh Rong.

Inclusief ontbijt, transfer en boottochten

Dag 17 & 18 Koh Rong

Deze dagen zijn ter vrije besteding. Lekker luieren op het strand of aan het zwembad. Loungen in één van de vele strandbarretjes, met de voetjes in het zand en een cocktail in de hand. Maak een wandeling over het strand en geniet van de rust. 

 

Overnachtingen op Koh Rong. 

Inclusief ontbijten

Dag 19 Koh Rong- Kampot

U vaart terug naar Sihanoukville. Bij de pier wordt u opgehaald en naar uw hotel in Kampot gebracht voor uw laatste nacht op het vasteland. 

 

Overnachting in Kampot.

Inclusief ontbijt, boottocht en transfer

Dag 20 Vertrek Kampot

Vandaag is de laatste dag aangebroken. Tijdens een 4 uur durende autorit wordt u naar de luchthaven van Phnom Penh gebracht.

 

Inclusief ontbijt en transfer

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën

Per boeking beschermen wij 100 m2 tropisch regenwoud

Lees meer op onze pagina over duurzaam reizen