Ratanakiri

Een bezoek aan de regio Ratanakiri is zeker een hoogtepunt van uw rondreis in Cambodja. Het is het thuisland van verschillende minderheidsgroepen. Deze stammen geloven sterk in spirituele invloeden. Het gebied kenmerkt zich door veel watervallen. In de nabije omgeving van Banlung is veel te zien. De natuur is prachtig!  U reist over onverharde wegen door het weelderige groen dat Banlung omgeeft.Het gebied kenmerkt zich door veel watervallen. In de nabije omgeving van Banlung is veel te zien. De natuur is prachtig! U reist over onverharde wegen door het weelderige groen dat Banlung omgeeft.

 

 

Tocht door de jungle in Ratanakiri

Een leuke aanrader voor uw reis is om een tocht door de jungle te maken. Onderweg bezoekt u de Katieng en Kah Chang watervallen. Met name in het regenseizoen zijn deze watervallen erg indrukwekkend om te zien.

Tijdens deze rondreizen en bouwsteen reist u naar Ratanakiri
VanVerre1 (1)
Cambodja

Rondreis Cambodja: het lokale leven in Cambodja

Centraal-Cambodja: Phnom Penh > Chambok, homestay Noord- oost: Mondulkiri, ontmoeting bergstam > Kratie, zoetwaterdorfijnen. Centraal: Siem Reap, tempels Angkor, fietsen en varen naar drijvende dorpen.

EDV_5858
Cambodja

Rondreis Cambodja: Compleet Cambodja

Centraal-Cambodja: Phnom Penh. Noord-oost: Kratie, dolfijnen > Mondulkiri, bergstammen > Stung Treng, 4000 eilanden > Preah Vihear, tempel. Centraal: Siem Reap, Angkor > Battambang Zuid-west: Koh Kong, jungle > Koh Rong, bounty-strand > landelijk Kampot

Cambodja4
Cambodja

Bouwsteen: Onbekende tempels en culturen van Cambodja

Noord, oost en centraal Cambodja

 

Vanaf Siem Reap noordwaarts, naar de tempel Preah Vihear > oostwaarts naar de jungle van Ratanakiri  > dolfijnen spotten en kajakken bij Stung Treng > einde Sierm Reap of Phnom Penh.