Bouwsteen Ongerepte natuur in Cambodja

Deze unieke tour brengt u naar een mooie plek in de jungle van Cambodja. U ziet de zonsondergang vanaf een bootje op de rivier, en gaat zwemmen bij een waterval. Samen met een lokale gids die het gebied op z’n duimpje kent wandelt en vaart u door de uitbundige natuur. 

In dit gebied komen veel bontgekleurde vogels voor. Met de kajak kunt u er zelf op uit peddelen. U bent even ver weg van de geciviliseerde wereld en in een natuurlijke en rustgevende omgeving.

Boottocht naar waterval
Hiken door de jungle
Zonsondergang op de rivier
Gionne (4)
Gionne
Bij Cambodja heb ik het gevoel van 'Azië van 25 jaar geleden', nog zo authentiek. En die cultuurschatten, ik kan het u zeker aanraden!
Verenigde-staten-noordoost-amerika-route66_1_606125
Mariska
Een land met een heftige geschiedenis wat nog voelbaar is in alles. Het is een fantastisch land om door rond te reizen.

Reis van dag tot dag: Ongerepte natuur in Cambodja

Dag 1     Koh Kong, aankomst

Dag 2     Koh Kong

Dag 3     Koh Kong, vertrek 

100% maat werk

Dag 1 Koh Kong

In de ochtend brengt u privé-chauffeur u vanaf Phnom Penh of Sihanoukville naar de brug over de Tatai-rivier. Daar stapt u op de boot voor een korte tocht naar de Rainbow Lodge. Tot het eind van de middag heeft u tijd voor u zelf. Laat de natuurlijke omgeving op u inwerken en luister naar de junglegeluiden. U mag gratis gebruik maken van de kajaks die bij de lodge liggen. Bij zonsondergang maakt u een boottocht. De zon kleurt van diep geel naar oranje en rood. Als de zon is verdwenen vaart u rustig terug door het weelderige groen. De bergen kleuren mee met het vallen van de nacht. Leunt u lekker achterover en laat alles op u inwerken. Het diner kunt u alleen in de lodge nuttigen. Er is niets anders in de buurt. Maar dat is zeker geen straf!

 

U overnacht in Koh Kong.
Inclusief diner, transfer en boottocht

Dag 2 Koh Kong

Afbeelding 266(13)

Vandaag staat er een mooie tocht door de jungle naar de Toek Sap waterval op het programma. Allereerst moet u Tatai hill beklimmen. Wees gerust, dit doet u met een pick-up truck. Eenmaal boven volgt u een relatief vlak pad door de groene jungle. Als het pad een tijdje niet gebruikt is, zal u gids met zijn machete de weg vrij maken. In rustig tempo wandelt u door de jungle. Onderweg vertelt uw gids u over de dieren die hier leven, en over het gebruik van diverse planten door de lokale bewoners. Geniet van de jungle-geluiden om u heen. Na ongeveer twee uur wandelen volgt een korte afdaling langs de zijde van de waterval. De poelen onderaan de waterval lenen zich uitstekend voor een frisse duik. Ondertussen wordt iets verder beneden, aan de rivier, uw barbecue lunch bereidt. Na de lunch vaart u per boot terug naar de lodge. Tijdens het regenseizoen vaart u terug naar de lodge voor uw lunch. Deze excursie is samen met andere reizigers.

 

Overnachting in Koh Kong.
Inclusief alle maaltijden, boottocht en Engelssprekende lokale gids

Dag 3 Koh Kong

U wordt teruggevaren naar Tata-ibrug, waar u wordt opgehaald voor uw tranfer naar Sihanoukville, Phnom Penh of de grens met Thailand.

 

Inclusief boottocht en transfer

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën