Battambang

De reis per boot van Siem Reap naar Battambang wordt bestempeld als de mooiste boottocht die er in Cambodja te maken is. Vanaf het water ziet u het dagelijks leven van de Cambodjanen langs de kant. U ziet de mensen zichzelf, hun dieren, hun kleren en hun groenten wassen. Kindertjes zwaaien en plonzen in het water. Houten hutjes staan vlak langs de kant of zijn zelfs op het water gebouwd. Geniet van de schitterende natuur tijdens deze bootreis.

 

 

Beleef Battambang tijdens uw rondreis in Cambodja

Battambang is de op een na grootste stad van Cambodja, maar heeft een provinciaal karakter en is lieflijk gebleven. Er zijn nog veel koloniale huizen te vinden. Er zijn verschillende tempels die de moeite waard zijn: de Wat Tahm Rai Saw, de Phnom Banan en de Wat Ek (vooral het uitzicht vanaf de Wat Ek tempel is schitterend!).

 

Bekijk de voorbeelden van onze rondreizen door Cambodja.

Tijdens deze rondreizen en bouwsteen reist u naar Battambang
Azie-Cambodja-Angkor-Wat
Voorbeeldreis Cambodja

Rondreis Cambodja: Hoogtepunten van Cambodja

Centraal-Cambodja: Siem Reap, Angkor-tempels > Battambang, Frans-koloniaal > Phnom Penh, Rode Khmer-verleden. Zuid-west: witte zandstranden op Koh Rong Kampot, Franse tijd, boottocht in rustig gebied 

VanVerre1 (1)
Voorbeeldreis Cambodja

Rondreis Cambodja: Compleet Cambodja

Centraal-Cambodja: Phnom Penh. Noord-oost: Kratie, dolfijnen > Mondulkiri, bergstammen > Stung Treng, 4000 eilanden > Preah Vihear, tempel. Centraal: Siem Reap, Angkor > Battambang Zuid-west: Koh Kong, jungle > Koh Rong, bounty-strand > landelijk Kampot

Cambodja-Battambang-Bootje
Voorbeeldreis Cambodja

Bouwsteen: Cambodja in een flits

Centraal Cambodja

 

Hoogtepunten van Cambodja: rond Siem Reap het Angkor-tempelgebied > naar Battambang, bamboetreintje en Frans-koloniaal > naar Phnom Penh, Rode Khmer-tijdperk.