Mondulkiri

Beleef het echte Cambodja tijdens uw reis in Mondulkiri. In dit prachtige heuvelgebied leven tien verschillende stammen nog volgens hun authentieke levenswijzen. Het landschap van Mondulkiri wordt gekenmerkt door frisse groene heuvels met dennenbomen. Het gebied grenst aan Vietnam en door de hoge ligging (ca. 800 meter) is de temperatuur meestal aangenaam. U reist door prachtige natuur waar u nauwelijks andere toeristen tegenkomt.

 

 

Reis naar Sen Monorom

Het is zeer de moeite waard om naar het dorp Sen Monorom te reizen. Middenin het dorp liggen twee meren, waaromheen u heerlijk kunt wandelen. In de omgeving van Sen Monorom zijn veel watervallen.Een bezoek aan de lokale markt mag ook tijdens uw reis in Mondulkiri eigenlijk niet ontbreken. Alle bevolkingsgroepen uit de omgeving komen hier samen om hun spulletjes te verkopen en inkopen te doen, een heerlijk schouwspel.

Tijdens deze rondreis en bouwsteen reist u naar Mondulkiri
Stung-Teng-Kanovaren
Cambodja

Bouwsteen: Natuurlijk Cambodja

Centraal en oostelijk Cambodja

 

Vanaf Phnom Penh noordoostwaarts, naar Mondulkiri, natuurgebied met olifanten, ervaar het leven op de boerderij > in Kratie fietsen en varen om zoetwaterdolfijnen te spotten