Hotels Cambodja

U kunt u hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd voor uw rondreis door Cambodja. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in diverse plaatsen in Cambodja. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt u graag verder.

Battambang, Bric-a-Brac hotel

Wat een prachtig boutique hotel is Bric-a-Brac! Kunst, passie en mooie meubilering komen hier samen.

Battambang, Bambu hotel

Een verblijf in het Bambu hotel geeft u de gelegenheid om gemakkelijk de stad te bekijken of heerlijk te genieten van de rust bij het zwembad.

Battambang, La Villa

La Villa heeft als klein boutique hotel een perfecte nieuwe bestemming gekregen.

Chambok, Homestay

Slapen bij een lokale boer! Chambok is een gemeenschap, bestaande uit 9 landelijke dorpjes, waar u het lokale Cambodjaanse leven kunt ervaren.

Chi Phat, Bungalows Chi Phat

Chi Phat is een traditioneel Cambodjaans dorp waar u zich gelijk welkom voelt. U verblijft midden in de natuur: hier vindt u onder andere regenwoud, watervallen en bergen.

Kampot, Pippali Boutique Hotel

De ligging van Pippali is geweldig; aan de rivier, met uitzicht op de bergen. Uniek in Kampot is het zwembad waarop alle kamers uitkijken.

Kampot, Rikitikitavi

Rikitikitavi is een hotelletje dat precies past bij de omgeving van Kampot. Vanaf het restaurant op de eerste verdieping kijkt u uit over het landelijke landschap.

Kep, Mealea Resort

Sfeervolle bungalows in een weelderige tuin. Het Mealea Resort ligt direct aan het strand van Kep, maar ook in het centrum.

Kep, Samanea Beach Resort

Wat een geweldige locatie! Naast een beschermd mangrovebos, staan de 12 villa’s van Samanea Resort.

Kep, Veranda Natural Resort

Het Veranda Natural resort is een bijzondere accommodatie, gelegen in het National Park van Kep.

Koh Kong, Koh Andet Resort

Luxe ingerichte drijvende huisjes gelegen op het puntje van een klein eiland in de Tatai rivier, omringd door dichtbegroeide jungle. 

Gionne (4)
Gionne
Bij Cambodja heb ik het gevoel van 'Azië van 25 jaar geleden', nog zo authentiek. En die cultuurschatten, ik kan het u zeker aanraden!
Contact met Gionne