Hotels Cambodja

U kunt u hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in diverse plaatsen in Cambodja. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt u graag verder.

Battambang, Bric-a-Brac hotel

Wat een prachtig boutique hotel is Bric-a-Brac! Kunst, passie en mooie meubilering komen hier samen.

Battambang, Bambu hotel

Een verblijf in het Bambu hotel geeft u de gelegenheid om gemakkelijk de stad te bekijken of heerlijk te genieten van de rust bij het zwembad.

Battambang, La Villa

La Villa heeft als klein boutique hotel een perfecte nieuwe bestemming gekregen.

Battambang, Au Cabaret Vert

Een groene oase aan de rand van Battambang. Deze eco-accommodatie biedt ruime bungalows en een groot zwembad, midden in een tropische tuin.

Chambok, Homestay

Slapen bij een lokale boer! Chambok is een gemeenschap, bestaande uit 9 landelijke dorpjes, waar u het lokale Cambodjaanse leven kunt ervaren.

Chi Phat, Bungalows Chi Phat

Chi Phat is een traditioneel Cambodjaans dorp waar u zich gelijk welkom voelt. De lokale bevolking is uitermate vriendelijk en behulpzaam.

Kampot, Rikitikitavi

Rikitikitavi is een hotelletje dat precies past bij de omgeving van Kampot. Vanaf het restaurant op de eerste verdieping kijkt u uit over het landelijke landschap.

Kep, Le Ponton

Op een korte afstand van het strand ligt hotel Le Ponton. De modern ingerichte, losstaande bungalows liggen in een tropische tuin.

Kep, Raingsey Bungalow

In dit charmante boutique hotel voelt u zich meteen thuis. Als u op zoek bent naar rust en ontspanning, dan is Rangsey Bungalow een uitstekende keuze.

Kep, Veranda Natural Resort

Het Veranda Natural resort is een bijzondere accommodatie, gelegen in het National Park van Kep.

Gionne (4)
Gionne
Bij Cambodja het ik het gevoel van 'Azië van 25 jaar geleden', nog zo authentiek. En die cultuurschatten, ik kan het u zeker aanraden!
Contact met Gionne
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.