Hotels in Melbourne

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Melbourne. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Australie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Melbourne? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Melbourne, Mantra on Little Bourke

Gewoon een goed en luxe hotel met ruime kamers die voorzien zijn van alle faciliteiten. Het hotel is gunstig gelegen op loopafstand van bezienswaardigheden, winkels en restaurants.

Melbourne, Vibe Hotel

Waarom in het Vibe Hotel verblijven? In een stad die bekend staat om goede stijl, restaurants van wereldklasse, bekroonde galeries en levendige theaters, past het Vibe Hotel helemaal.

Melbourne, Zagame’s House

Na een dag zwerven door de straten van Melbourne is het een genot om u terug te trekken in Zagame’s House. De kamers zijn warm en sfeervol ingericht.

Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië voelt als thuiskomen voor mij. De unieke en diverse natuur, hippe steden en de gezellige Aussies maken elke reis weer fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Australië heeft mijn hart veroverd! De ontspannen sfeer, blije mensen, maar ook de waanzinnige natuur, onderwaterwereld en afwisselende landschappen!
Contact met Lisanne