Hotels Australie

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van slapen in een ‘’swag’’ in de outback tot de moderne kamers van het Reef View Hotel op het paradijselijke Hamilton Island of de kleinschalige Bed & Breakfast Wine & Roses gelegen tussen de wijnranken van de McLaren Vale. Maak uw keuze uit deze hotels voor uw rondreis door Australië. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt u graag verder.

Sydney, Best Western Haven Glebe

Ondanks dat het Best Western Haven Glebe onderdeel is van de Best Western keten, mag het zich zeker een boutique-hotel noemen. 

Sydney, Hotel Palisade

Stap terug in de tijd in het boutique hotel Palisade waar de geschiedenis nog steeds voelbaar is, maar met een moderne, industriële twist. 

Sydney, Nesuto Woolloomooloo Apartment Hotel

Deze fijne appartementen in de historische wijk Woolloomooloo zullen als een thuis voelen. Gevestigd in een prachtig monumentaal pand, tussen andere traditionele Sydney-huizen.

Sydney, Old Clare Hotel

The Old Clare is een uniek designerhotel gelegen in de centrale, historische wijk Chippendale in Sydney. 

Sydney, The Ultimo

Gevestigd in een monumentaal pand uit 1911, bevindt zich nu het eerste astrologie hotel ter wereld. The Ultimo is werkelijk een one-of-a-kind boutique hotel middenin het levendige China...

Port Stephens, Hotel Nelson

Het knusse Hotel Nelson staat garant voor een comfortabel verblijf in Port Stephens. Het hotel heeft een fantastische ligging in het gezellige centrum van Nelson Bay.

Port Stephens, The Anchorage

Het Anchorage Hotel & Spa is een luxe hotel aan de ongerepte kust bij Port Stephens. De accommodatie met een Hamptons-chique stijl biedt een spa van wereldklasse!

Hunter Valley, Hermitage Lodge

Hermitage Lodge is een sfeervol boutique hotel op een 20 hectare groot landgoed bij het plaatsje Pokolbin, in het hart van het wijngebied Hunter Valley. Wordt wakker in uw kamer met...

Hunter Valley, The Convent

Vanaf het moment dat u de hekken doorrijdt en via de lange oprit naar het authentieke landhuis rijdt, voelt u de luxe maar intieme sfeer van The Convent. 

Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië en Nieuw-Zeeland voelen als thuiskomen voor mij. De diverse natuur, uitgestrekte wijngaarden en hippe steden maken elke reis fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Down Under heeft mijn hart veroverd! Van gigantische bergen, spuitende geisers tot tropische stranden en een ontspannen sfeer maakt het een droom.