Hotels Australie

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van slapen in een ‘’swag’’ in de outback tot de moderne kamers van het Reef View Hotel op het paradijselijke Hamilton Island of de kleinschalige Bed & Breakfast Wine & Roses gelegen tussen de wijnranken van de McLaren Vale. Maak uw keuze uit deze hotels voor uw rondreis door Australië. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt u graag verder.

Agnes Water, 1770 Beach Shacks

Overnacht in een van de tropische bungalows die het hotel biedt en snorkel bij het bekende Great Barrier Reef.

Atherton Tablelands, Blue Summit Hideaway

Tussen kleurrijke, tropische tuinen liggen de blauwe huisjes van het Blue Summit Hideaway. U voelt zich helemaal thuis in de moderne, luxe suites en appartementen middenin het gezellige...

Atherton Tablelands, Yungaburra Park Motel

Het Yungaburra Park Motel is een prima accommodatie in het historische Yungaburra in de Atherton Tablelands. De kamers zijn eenvoudig maar van alle gemakken voorzien.

Blue Mountains, Old Leura Diary

Het Old Leura Diary is een uniek, boutique verblijf in de Blue Mountains. Waar vroeger een zuivelfabriek stond staan nu zes verschillende huisjes.

Blue Mountains, Sky Rider Motor Inn

Het Sky Rider Motor Inn is een comfortabele en schone accommodatie met een perfecte ligging in het hart van de Blue Mountains. Jamie, Kelly en hun vriendelijke personeel staat klaar om...

Blue Mountains, The Carrington Hotel

Gelegen in het toeristische hart van de Blue Mountains ligt het opvallende Carrington Hotel. Het 19-eeuwse hotel is een bezienswaardigheid op zich. Het hotel staat op de...

Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië voelt als thuiskomen voor mij. De unieke en diverse natuur, hippe steden en de gezellige Aussies maken elke reis weer fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Australië heeft mijn hart veroverd! De ontspannen sfeer, blije mensen, maar ook de waanzinnige natuur, onderwaterwereld en afwisselende landschappen!
Contact met Lisanne