Hanoi, Orient Express

Vietnam

Reizen per goede, comfortabele middenklasse trein naar Sapa. De Orient Express is een nette en prettige trein die u veilig naar uw bestemming brengt.

Locatie

De trein rijdt alleen 's nachts van Hanoi naar Lao Cai (Sapa) en terug. Duur van de rit is ongeveer 8,5 uur. Houd er rekening mee dat hier ook vertraging kan voorkomen.

Accommodatie

U zit en slaapt in een nette coupé voor 2 of 4 personen. Twee bedden (soft sleepers) aan weerskanten en in de 4 persoons ook nog boven elkaar. Als u niet slaapt, zit u op het bed. Omdat u 's nachts reist worden de bedden niet ingeklapt als bank. Elk bed beschikt over een eigen nachtlampje in de coupé. Er is keuze uit coupé’s voor 2 of 4 personen. Indien u met z'n tweeën in een 4 persoons coupé slaapt deelt u deze met andere reizigers. De bagage kunt u onder het bed schuiven of in het pad zetten als u gaat slapen.

 

Voorzieningen

De coupés hebben airconditioning, deze wordt centraal geregeld. Houd er rekening mee dat het koud kan zijn. Voor elke reiziger staat een flesje water en een kleine snack klaar. Per treinstel is er 1 wasbak en 1 wc.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën