Hotels Vietnam

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Noord-Vietnam, Centraal-Vietnam en Zuid-Vietnam. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt u graag verder.

Ba Be, Ba Be Homestay

In het Ba Be National Park liggen verschillende dorpen, veelal van de Thai mensen. De traditionele dracht ziet u hier alleen niet meer terug, wel de huizenbouw.

Cao Bang, Sunny Hotel

In de provinciestad Cao Bang staat nu een van de beste stadshotels van de regio. Het is slechts twee sterren, maar wel fris en keurig netjes. De ligging is ook ideaal, middenin het...

Cao Bang, Thanh Loan hotel

Pal naast de overdekte markt en aan de rivier staat het Thanh Loan hotel. Dit eenvoudige hotel heeft heel ruime kamers zonder poespas

Cat Ba, Ecolodge

Gemoedelijke lodge met ruime kamers. Omgeven door de prachtige, groene natuur van Cat Ba Island. 

Cat Ba, Sunrise Resort

Cat Ba Sunrise Resort is een waar paradijsje! Omgeven door bergen, wit zand en azuurblauwe zee.

Cuc Phuong, Cuc Phuong Resort & Spa

Cuc Phuong Resort & Spa is rustig gelegen, tussen prachtige landschappen. Vanuit dit hotel kunt u Cuc Phuong en Ninh Binh goed verkennen.

Dien Bien Phu, Muong Thanh hotel

Dit grote hotel maakt deel uit van een van de grootste Vietnamese hotelketen welke vooral op Aziatisch toerisme is gericht. De ligging is zeer centraal.

Dong Van, Hoa Cuong

Het Hoa Cuong Hotel is relatief nieuw, in 2015 geopend. Het is de beste accommodatie ter plaatse.

Ha Giang, Truon Xuan Resort

In het leuke bungalowdorpje Truong Xuan in Ha Giang is het prima vertoeven, het leukste van de hele stad. De bungalow met rivierzicht is het mooist.

Ha Giang, Pan Hou Village

Deze erg leuke ecolodge ligt ver van de bewoonde wereld in de regio van Ha Giang. Door de grote en prachtige tuin bevindt u zich midden in de natuur buiten het plaatsje Su Phi.

Hanoi, Hanoi Boutique Hotel 1

Van de vele hotels in het oude centrum van Hanoi springt het Boutique 1 hotel er echt uit. Het is een lieflijk en bijzonder sfeervol hotel.

Hanoi, La Belle Vie Hotel

La Belle Vie Hotel is een modern, kleinschalig en comfortabel hotel. Het interieur van het hotel is zeer warm en smaakvol.

Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Contact met Gionne