Hotels Vietnam

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Noord-Vietnam, Centraal-Vietnam en Zuid-Vietnam. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt u graag verder.

Ba Be, Ba Be Homestay

In het Ba Be National Park liggen verschillende dorpen, veelal van de Thai mensen. De traditionele dracht ziet u hier alleen niet meer terug, wel de huizenbouw.

An Bang, Aira Boutique

Een kleinschalig, modern boutique hotel aan het witte zandstrand van An Bang.

An Bang, An Bang Seaside Village

De bungalows en villa's van An Bang Seaside Village liggen verspreid door het dorp, alle op korte loopafstand van het witte zandstrand. 

 

 

 

 

Halong Bay, Indochinasails

Altijd al een luxe cruise willen maken? Nu is dit de kans om één van de mooiste bestemmingen in Vietnam te verkennen met een van de meest luxe houten jonks van Vietnam.

Halong Bay, Orchid Cruise

Luxe cruiseschip met 14 ruime hutten met eigen balkon. Het schip is in traditionele stijl gebouwd, maar van alle moderne comfort voorzien. 

An Bang, Vina Beach Villa

Kleinschalige, moderne accommodatie met ruime kamers en stijlvolle inrichting. Op loopafstand van het strand en lokale restaurantjes.

 

An Bang, Dai An Phu Villa

Stijlvolle, moderne accommodatie gelegen in An Bang, op loopafstand van het strand. 

Halong Bay, Pelican cruise

De boot is bij uitstek dé manier om het prachtige Halong Bay te verkennen. De Pelican cruisemaatschappij heeft zeer goed onderhouden en gezellige boten met bijzonder vriendelijk...

Can Tho, Mekong Eyes

De Mekong Eyes is een traditioneel schip met alle moderne gemakken van deze tijd. De boot is 39 meter lang en 8,5 met breed en gebouwd door lokale vakmensen uit Vietnam.

Cao Bang, Sunny Hotel

In de provinciestad Cao Bang staat nu een van de beste stadshotels van de regio. Het is slechts twee sterren, maar wel fris en keurig netjes. De ligging is ook ideaal, middenin het...

Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Contact met Gionne