terug naar het overzicht

Rondreis Actief en avontuurlijk Vietnam

Wandelen, fietsen, kajakken; tijdens deze actieve rondreis wandelt u door de jungle van Cuc Phuong National Park, langs rijstterrassen in de noordelijke bergen en fietst u langs rijstvelden, watertjes en dorpjes. De verblijven voegen toe aan het avontuur. Een nacht in de trein, op een traditioneel schip, in homestays bij de locals, en zelfs een nachtje kamperen op een onbewoond eiland. Eenvoudige verblijven die worden afgewisseld met nachten in comfortabelere hotelletjes. Actie en avontuur gegarandeerd!

Wat maakt deze reis bijzonder
Wandelen, fietsen, kajakken
Slapen op onbewoond eiland
Incl. 1 binnenlandse vlucht
Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Prijsindicatie vanaf € 2450,- per persoon
Reisduur: 17 dagen / 16 nachten
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisidee

Reis dag tot dag: Actief en avontuurlijk Vietnam

Dag 1   Aankomst Hanoi

Dag 2   Hanoi

Dag 3   Hanoi – Halong Bay

Dag 4   Halong Bay - Hanoi

Dag 5   Lao Cai - Sapa

Dag 6   Sapa – Ta Van

Dag 7   Ta Van - Hanoi

Dag 8   Hanoi – Mai Chau

Dag 9   Mai Chau

Dag 10 Mai Chau – Ninh Binh

Dag 11 Ninh Binh

Dag 12 Ninh Binh – An Bang

Dag 13  An Bang

Dag 14  An Bang – Cham Island

Dag 15  Cham Island – An Bang

Dag 16  An Bang

Dag 17  Vertrek An Bang

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Hanoi

Vietnam-Hanoi-tempel5 Vietnam-Hanoi-straatverkoopster Vietnam-Hanoi-koloniaal-pand2

De route vanaf de luchthaven naar uw hotel in Hanoi voert eerst door landbouwgronden waar rijst, pepers en andere gewassen verbouwd worden voordat u de eerste huizen van Hanoi ziet. De stad Hanoi is zowel bedrijvig als gemoedelijk tegelijk. U komt ogen te kort; overal rijden brommertjes, en de straten zijn vol met winkels, straatverkopers, kleurrijke markten, eerbiedwaardige pagodes en tempeltjes. Opvallend zijn de smalle hoge huizen, de zogenaamde rakethuizen. Het oude centrum, the Old Quarter, staat er vol mee. Dit is voor toeristen dé wijk om lekker rond te slenteren. Elk van de 36 straatjes in deze wijk was bestemd voor één ambacht. Ondertussen heeft de toerisme het overgenomen en vindt u hier souvenirwinkels en moderne eetcafés tussen de traditionele winkels. In het weekend wordt the Old Quarter omgetoverd tot een avondmarkt. Heel anders is de Franse wijk, met brede straten en grootse koloniale bouwwerken uit de tijd van de Franse overheersing. Hanoi is een groene stad met veel parken, boomrijke boulevards en meren. Vroeg op, maar erg leuk; ieder ochtend beoefenen de locals Tai Chi aan de oever van het Hoan Kiem meer.

 

Deze avond leert u tijdens een foodtour Vietnamese lekkernijen (her)kennen. Samen met uw gids wandelt u door de Old Quarters. Een heel andere kijk op dit deel van de stad, want nu is uw blik gericht op eten. Onderweg wijst uw gids u op (voor ons) vreemd voedsel dat verkocht wordt. U neemt plaats op hele lage krukjes, net als de Vietnamezen, en proeft de complex gekruide heerlijkheden van Vietnam. U probeert verschillende restaurantjes uit tijdens deze wandeltocht. Een aanrader is Bánh mì (het Vietnamese broodje met vlees, paté, groenten en heerlijke Vietnamese kruiden) dat ook buiten Vietnam flink aan populariteit wint. Uiteraard mag ook een kom Phở, de bekende Vietnamese noedelsoep, niet ontbreken. Echt Vietnamees soul food! Een mooie afsluiter is een kopje Egg Coffee, de zoet Vietnamese koffie met eierdooier en gecondenseerde melk. Met een gevulde buik wordt u weer terug naar uw hotel gebracht.

 

Overnachting in Hanoi
Inclusief transfer, foodtour (inclusief Vietnamese lekkernijen en drankjes) en Engelssprekende gids

Dag 2 Hanoi

De meeste bezienswaardigheden in Hanoi zijn gemakkelijk te voet te bereiken. Is het erg warm? Kies dan voor een rit per cyclo (fietstaxi) of gewone taxi. De grote Tempel van de Literatuur mag u niet missen. Ook mooi vinden wij de Tran Quoc-tempel aan het West Lake, dit is een van de oudste pagodes van Vietnam. De roerige geschiedenis van Vietnam komt tot leven tijdens een bezoek aan het Hanoi Hilton. In deze voormalige gevangenis, waar Amerikanen gevangen zaten tijdens de Vietnamoorlog, is nu een museum gevestigd. Bijzonder is ook een bezoek aan het mausoleum van Ho Chi Minh (van begin september tot begin november wordt zijn lichaam gereinigd, en ook op maandagen is het mausoleum niet geopend). Achter het mausoleum is een park waar het 'Huis van oom Ho' staat. In dit eenvoudige huis op palen heeft Ho Chi Minh gewoond. Wandel door het park en bewonder de unieke houten éénzuilige pagode; middenin een lotusvijver. Een tip voor 's avonds: het Waterpoppen Theater. Een typisch Vietnamees volksspel.

 

Overnachting in Hanoi

Inclusief ontbijt

Kennismaking met Hanoi
Hanoi

Kennismaking met Hanoi

Een halve dag op verkenning in de typisch Vietnamese stad Hanoi. U bezoekt een aantal hoogtepunten. Eerst naar...

Dag 3 Hanoi – Bai Tu Long (Halong Bay)

Kanovaren in Halong Bay

Vanuit de stad is het maar een paar uur rijden naar de kust. Daar stapt u aan boord van een traditioneel schip. Een boottocht door de rustige Bai Tu Long, een verlengde van Halong Bay is een hoogtepunt van uw reis. Door Bai Tu Long varen minder schepen dan door Halong Bay, en die rust voegt toe aan de charme van dit gebied. Terwijl het schip voortglijdt geniet u van een lunch met vis, schelpdieren en zeevruchten; de specialiteiten van deze regio. Volgens een legende is Halong Bay ontstaan doordat een draak hier in zee landde en een deel van het land met zijn staart onder water liet verdwijnen. U vaart langs fameuze rotspieken met namen als Cho Da (stenen hond) en Ga Choi (vechtende hanen). Het schip passeert vele kleine en grote eilanden en dan gaat u voor anker om een grot of strandje te bezoeken. Met een bootje (tender) wordt u er naartoe gebracht. Tip: ga kajakken over zee en verken binnenmeren van eilanden waar de grote schepen niet kunnen komen. Einde van de dag vangt u op het zonnedek de laatste zonnestralen. Deze avond ligt het schip voor anker in een baai en deint rustig mee op bewegingen van de zee. U wordt letterlijk in slaap gewiegd.

 

Overnachting in Bai Tu Long

Inclusief lunch, diner, transfer, kajaktocht, Engelssprekende gids en entreegelden

Dag 4 Bai Tu Long (Halong Bay) – Hanoi

Vroeg op om het unieke karstlandschap van Bai Tu Long in u op te nemen. Als het droog is, staat uw ontbijtje zelfs klaar op het dek zodat u niets hoeft te missen. Het schip vaart op rustig tempo naar een van de drijvende dorpjes in de baai. Het is bijna niet voor te stellen dat hier maar liefst 70 gezinnen woonden. Het dorp is nu verlaten, wat bijdraagt aan het gevoel van afzondering. Met een roeibootje wordt u door het dorp gevaren. Uw gids zal een beeld schetsen van hoe het leven op het water eruit heeft gezien. Stap binnen in de huizen en vroegere basisschool. Terug naar het schip voor de tocht terug naar de haven van Bai Tu Long. Daar wordt u opgewacht voor de rit terug naar Hanoi.

Onze tip: start deze avond in één van de restaurantjes in het centrum van Hanoi voor een goede maaltijd. Later op de avond wordt u per transfer naar het treinstation gebracht. Met de nachttrein reist u van Hanoi naar de noordelijke bergen. De trein vertrekt laat in de avond. Als u Hanoi uitrijdt is het donker en ziet u vooral omtrekken van de schaars verlichte bebouwing. Als er op de deur van uw coupé wordt geklopt is de kans groot dat het de catering is om u een drankje en wat te knabbelen te verkopen. De trein komt op gang, remt af, komt weer op gang, remt af, en zo gaat het maar door. Het wiebelt, piept en kraakt. Wat een bijzondere ervaring is zo’n reis per nachttrein!

 

Overnachting in de trein

Inclusief ontbijt, brunch, transfers, Engelssprekende gids en entreegelden

Dag 5 Lao Cai – Sapa

Vroeg in de ochtend arriveert de trein in Lao Cai. Een uurtje voor aankomst wordt u gewekt. Trek de gordijnen van uw coupé open en verwonder u over het verschil in uitzicht. Gisteren vertrok u uit de volgebouwde stad, en nu is het ruimte en groen wat u door uw raam ziet. Met een kopje koffie/thee wordt u rustig wakker, terwijl u geniet van het landschap dat voorbijraast. Bij aankomst in Lao Cai neemt uw chauffeur u eerst mee naar een lokaal restaurantje voor een goed ontbijt. Kiest u voor de Vietnamese Pho (een soort noedelsoep) of wordt het toch een stokbroodje? En dan naar één van de bergstammenmarkten. Het is een feest van kleur wanneer de vele verschillende etnische minderheden, zoals de Bloemen H'mong, Phu La, Zwarte Dao, Tay en Nung zich verzamelen op de markt om in- en verkopen de doen. Iedere stam heeft een eigen klederdracht. Vooral de kleding van de dames is uitbundig versierd. Struin rustig rond, kijk uitgebreid om u heen, en vergeet niet om foto’s te maken. Vijf dagen per week zijn er markten in de omgeving van Sapa; iedere dag in een ander dorpje. Dus welke u precies bezoekt, is afhankelijk van de dag waarop de trein aankomt. Na de lunch in een lokaal restaurant, staat er een wandeling op het programma. Op rustig tempo wandelt u door de landelijke omgeving, langs rijstterrassen, riviertjes en door dorpjes. Grote kans dat u in een traditioneel huis een kopje thee wordt aangeboden. Is de markt in de buurt van een wat bredere rivier, dan maakt u vandaag ook een boottochtje. Zo niet, dan wordt er een langere wandeling gemaakt voordat u naar uw hotel in de regio rond Sapa wordt gebracht.

 

Overnachting nabij Sapa

Inclusief ontbijt, privé-auto/busje met chauffeur, evt. boottocht, Engelssprekende gids en entreegelden

Dag 6 Sapa – Ta Van

Vietnam-Sapa-loopbrug-locals Vietnam-Sapa-klederdracht-2

Te voet verkent u de regio rond Sapa. Vanuit uw hotel wandelt u naar de Muong Hoa-rivier. Eerst over de verharde weg, maar al snel daalt u af via een smal pad de vallei in. Neem de tijd om goed om u heen te kijken en de weidse uitzichten over de bergen met rijstterrassen in u op te nemen. Vandaag wandelt u zo’n 15 kilometer, over vrij vlakke paden. In de vallei wandelt u naar een dorp waar de H’mong leven, de grootste minderheid in het gebied rondom Sapa. Ze zijn trots op hun cultuur en houden hun tradities zoveel mogelijk in stand. Zo hebben ze hun eigen taal en dragen (bijna) allemaal nog hun traditionele indigoblauwe kleding. Door naar het dorp Ta Van, uw eindbestemming van vandaag. In Ta Van wonen de Giay, een kleine bergstam. Slenter nog rustig rond door het dorp voordat u de homestay waar u verblijft opzoekt.

 

Deze avond verblijft u bij een lokale familie in een homestay. Vaak is dit een slaapzaal voor toeristen op het erf van de lokale familie. Eenvoudig, maar wel een goede manier om dichtbij de locals te komen. Als u het leuk vindt, mag u de gastvrouw deze avond helpen de maaltijd te bereiden. Vraag uw gids voor u te tolken.

Overnachting in Ta Van
Inclusief ontbijt, lunch, diner en Engelssprekende gids

Dag 7 Ta Van – Hanoi

Wandelschoenen aan en de paden op naar het dorp Giang Ta Chai. Thuis van de bergstam de Rode Dao. De dames dragen kleurrijke kleding waarop munten zijn genaaid. Om hun hoofd dragen ze een rode shawl. Bij de waterval in het dorp gaan de schoenen even uit, en neemt u een welverdiende pauze. Verder door de velden, over de Muong Hoa-river naar Su Pan. Daar wacht uw chauffeur op u om u terug te brengen naar Sapa. De wandeling van vandaag is in totaal circa 10 kilometer. Rond het middaguur bent u weer in Sapa. Hier heeft u nu de tijd om zelf rond te wandelen, naar de dagelijkse markt en het Frans-koloniale kerkje, en om te lunchen. Halverwege de middag vertrekt uw minibus vanuit Sapa. Samen met andere reizigers reist u in ongeveer 6 uur naar Hanoi waar u bij uw hotel wordt afgezet.

 

Overnachting in Hanoi

Inclusief ontbijt, Engelssprekende gids en transfer per minibus

Dag 8 Hanoi – Mai Chau

Vietnam-Mai-Chau-fiets-1 Vietnam-noord-vietnam-Mai Chau-wandelen Vietnam-Noord-Vietnam-Mai-Chau-huisje_2_247265

Vanuit Hanoi wordt u in circa 4 uur naar de vallei van Mai Chau gebracht. Het laagland rondom Hanoi is vrij uitgestrekt. Als u eenmaal het karstgebergte heeft bereikt wordt het mooier. U ziet traditionele huizen, en de natuur bestaat veelal uit bamboebossen en akkers. De weg voert omhoog, de Cun pas op. Eenmaal boven heeft u een geweldig uitzicht over de lieflijke vallei van Mai Chau die wordt omringd door hoog karstgebergte. In de dorpjes in het dal leven de locals veelal nog in huizen op palen. In dit gebied ontmoet u voornamelijk Witte Thai; één van de vele etnische minderheden van Vietnam. Sommige dames dragen ingewikkeld versierde en bont gekleurde traditionele kleding. De valleibodem van Mai Chau is bedekt met rijstvelden, daartussen worden ook mais, suikerriet en andere groentesoorten verbouwd.

 

Doordat de vallei van Mai Chau vrij vlak is, is dit een perfect gebied om per fiets te verkennen. Tussen de vlakke rijstvelden liggen smalle, harde zandpaadjes. Uw gids haalt u op bij uw hotel, daar stapt u op de fiets. Rustig trapt u voort, terwijl u geniet van de landelijke omgeving. In de rijstvelden werken mensen met de traditionele Vietnamese Non La op hun hoofd. Even stoppen om een foto te maken en de omgeving nog beter in u op te nemen? Geen probleem. U geeft het tempo aan. Verder gaat de route door dorpjes waar de Witte Thai leven en kippen rondscharrelen. U kijkt uw ogen uit. Na een tocht van ongeveer twee uur bent u weer terug bij uw hotel.


Overnachting in Mai Chau
Inclusief ontbijt, transfer, fietshuur en Engelssprekende gids

Dag 9 Mai Chau

Een actieve ochtend: u gaat kajakken! U wordt bij uw hotel opgehaald en rijdt door bamboebossen en langs de Co Lao waterval naar het dorp Bai Sang. Hier stapt u in uw kajak. Stroomafwaarts peddelt u circa twee uur over de rustige rivier naar het dorpje Pho Moi. Vanuit uw kajak geniet u van de rust. Het water klotst zachtjes tegen uw kajak en u hoort vele vogels zingen. Stop af en toe met peddelen en kijk om u heen naar het groene bos met op de achtergrond de karstbergen. Aan de oevers ziet u vissersdorpjes en op de rivier drijven 'fish farms' waar vis wordt gekweekt in grote netten. In Pho Moi wordt u verwelkomd met een kopje thee. Even bijkomen en nagenieten van de mooie tocht, voordat u weer in de auto stapt terug naar uw hotel.

 

Overnachting in Mai Chau
Inclusief ontbijt, transfers, huur kajak en Engelssprekende gids

Dag 10 Mai Chau – Ninh Binh

Op route van Mai Chau naar Ninh Binh stopt u halverwege in het Cuc Phuong National Park. Dit park werd in 1962 geopend en was daarmee het eerste nationale park van Vietnam. In het park komen een aantal beschermde diersoorten voor, zoals de nevelpanter en de Aziatische zwarte beer. De kans dat u die tijdens de wandeling ziet is helaas erg klein, maar u kunt wel het reddingcentrum voor bedreigde primaten bezoeken. Zodat u toch een aantal van de bedreigde apensoorten kunt zien. Ook maakt u natuurlijk een wandeling door de natuur. Er zijn in het park verschillende wandelroutes uitgezet, dus u kunt het zo intensief maken als uw conditie toelaat. Hoogtepunten zijn de duizend jaar oude sequoia boom middenin het park en een grot waar in de prehistorie mensen gewoond hebben. Nu uw bezoek aan dit weelderige natuurgebied, stapt u weer in de auto voor het laatste deel van uw rit naar Ninh Binh.

 

In Ninh Binh reist het groen begroeide karstgebergte rijst op uit het landschap met rijstvelden en waterwegen. Bijzonder mooi! Een boottochtje door dit gebied is daarom ook een must. In de provincie Ninh Binh ligt ook de gelijknamige stad. Ninh Binh stad is een grote stad met een relatief klein centrum met wat restaurantjes én de opstapplaats voor de boottochtjes naar Tam Coc. Een leuk weetje is dat de dijk die Ninh Binh beschermt tegen overstromingen met behulp van Nederlandse kennis is aangelegd.

 

Overnachting in Ninh Binh
Inclusief ontbijt, lunch, privé-auto/busje met chauffeur, Engelssprekende gids en entreegelden

Dag 11 Ninh Binh

Vietnam-Ninh-Binh-wandelen Vietnam-Ninh-Binh-fietsen Vietnam-Ninh-Binh-bootje5_2

Vandaag ziet u met eigen ogen waarom Ninh Binh ook 'Halong Bay op het droge' wordt genoemd. Met een roeiboot vaart u door een van de mooiste delen van Ninh Binh: Tam Coc (letterlijk vertaald: drie grotten). Weest gerust: u wordt geroeid. De meeste mensen doen dat hier nog op de traditionele wijze met hun voeten! U vaart door een landschap van rijstvelden in combinatie met de weelderig begroeide kalkstenen rotsen. De boot vaart ook door drie grotten. Er zijn veel mensen die willen genieten van dit mooie gebied. Maar laat u niet afschrikken door de drukte. Als u eenmaal in uw bootje zit is er ruimte zat. Aan het eind van de boottocht staan de fietsen klaar. U maakt een ontspannen fietstocht via een rustig weggetje door de landelijke omgeving naar Bich Dong (de groene grot). Waagt u zich aan de klim via de steile trappen naar de grot? U komt fietsend gemakkelijk in contact met de vriendelijke mensen. U ziet waterbuffels die gewoon over straat lopen.

 

Overnachting in Ninh Binh
Inclusief ontbijt, privé-auto/busje met chauffeur, fietshuur, boottocht, Engelssprekende gids en entreegelden

Dag 12 Ninh Binh – An Bang

Vanaf Ninh Binh wordt u naar de luchthaven van Hanoi gebracht. Het eerste deel van de route voert over smalle wegen door dorpjes, en prachtig groen landschap. Daarna rijdt u de snelweg op, en is de route minder interessant totdat u de drukte van Hanoi in rijdt. Overal brommertjes, auto's en voetgangers. U kijkt uw ogen uit. U rijdt door de stad naar de luchthaven die aan de andere kant van de stad gelegen is. U vliegt met een binnenlandse vlucht van Hanoi naar Danang. Vanaf daar wordt u naar uw hotel in An Bang gebracht. 

 

In An Bang verblijft u vlakbij het brede zandstrand. An Bang ligt echter ook slechts een paar kilometer van het UNESCO-werelderfgoed Hoi An. Wij vinden dit een geweldige combinatie. Stap op de fiets en verken de omgeving. U trapt langs rijstvelden, door dorpjes en langs de rivier. Fiets langs de Thu Bon-rivier naar het centrum van Hoi An, met chique Chinese huizen, kleurrijke tempels en de beroemde Japanse overdekte brug. ’s Avonds is het autovrije centrum van Hoi An sfeervol verlicht met honderden gekleurde lampions. Tip: laat voordelig kleding, schoenen of tassen op maat maken bij één van de vele kleer-/schoenmakers in Hoi An. Geniet ’s avonds van de ongedwongen sfeer in An Bang; er wordt live muziek gespeeld terwijl u op uw typisch Vietnamese gerecht wacht.

 

Overnachting in An Bang
Inclusief ontbijt, transfers en binnenlandse vlucht

Dag 13 An Bang

Per fiets verkent u deze ochtend het platteland. U ontmoet uw gids in de lobby van uw hotel. Uw fietsen staan al klaar. Samen fietst u naar de steiger waar u met fiets en al op de boot stapt. De boot vaart over de rivier naar het nabijgelegen dorpje Kim Bong. U fietst door het dorp en stopt bij lokale mensen om het landelijke leven van de Vietnamezen in deze regio te ervaren. U heeft de tijd en kunt overleggen met de gids hoeveel u wilt fietsen. Op de terugweg, weer per boot, bezoekt u dorpjes waar de mensen gespecialiseerd zijn in keramiek en botenbouw. Hier werkt men nog met de hand, heel interessant om te zien!

 

Overnachting in An Bang
Inclusief ontbijt, fietshuur, boottocht, Engelssprekende gids en entreegelden

Dag 14 An Bang – Cham Island

Vietnam-Cham-eiland-vissen Vietnam-Cham-eiland-kampvuur-strand_2_438196 Vietnam-Cham-eiland-snorkelen

Tijd voor avontuur! Vanuit uw hotel wordt u naar de haven gebracht. Daar struint u over de markt waar vissers hun vangst verkopen. Daarna stapt u op een traditionele vissersboot voor de tocht naar Cham Island. De boot maakt een omweg en stopt bij kleurrijke koraalriffen. Spring in het water en bewonder al snorkelend de vele soorten vissen. Heeft u een grote gespot? Pak dan een hengel! Lukt het u om een visje voor op de barbecue te vangen? De nacht brengt u door in een tent op het hoofdeiland van het Cham-archipel, waar u alleen de geluiden van dieren hoort en de vissers die in de vroege uurtjes op pad gaan om hun avondmaal te vangen. Een plek die helaas nog wel getroffen wordt door veel plastic afval. Help uw gids een handje met het opruimen van het strand. Daarna is het tijd voor de barbecue. Ga om het kampvuur zitten, deel uw reisbelevenissen met uw kampeergenoten, en duik als het donker is uw tent in.

 

Overnachting op Cham Island
Inclusief ontbijt, lunch, diner, transfer, boottocht,  Engelssprekende gids en entreegelden

Dag 15 Cham Island – An Bang

Lekker geslapen met het ruizen van de zee als achtergrondgeluid? Dan is het nu tijd om op te staan. Rits de tent open om de zon te zien opkomen, en ren meteen naar zee voor een verfrissende duik. Dat is pas goed wakker worden! Na het ontbijt pakt u uw spullen en vaart u terug naar het vasteland. Van de haven wordt u terug naar uw hotel gebracht. Duikt u gelijk het bedrijvige centrum van Hoi An in of heeft u zo genoten van de rust dat u deze nog wil vasthouden? Laat de Wifi nog even uit, en ga lekker loungen bij het zwembad of op het strand.


Overnachting in An Bang
Inclusief ontbijt, boottocht en transfer

Dag 16 An Bang

Vietnam-An-Bang-zandstrand

Kiest u voor een dagje luieren op het brede strand van An Bang, of gaat u liever weer op pad? Of misschien een combinatie van luieren en actie? Deze dag kunt u doen waar u zin in heeft, er is niets gepland en dat is ook wel eens prettig.

 

Overnachting in An Bang
Inclusief ontbijt

Kookcursus in Hoi An
Hoi An

Kookcursus in Hoi An

Leer de geheimen van de Vietnamese keuken kennen. Al vroeg in de morgen maakt u een boottocht naar de...

Golden Bridge in Ba Na Hills
Hoi An

Golden Bridge in Ba Na Hills

De Gouden brug, in de heuvels van Ba Na, is een modern kunstwerk. Vanuit uw hotel rijdt u er in circa 1,5 uur...

Dag 17 Vertrek An Bang

Vandaag neemt u afscheid van Vietnam. Vanuit An Bang wordt u naar de luchthaven van Danang gebracht, waar vandaan uw vlucht vertrekt.

 

Inclusief ontbijt en transfer

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën

Per boeking beschermen wij 100 m2 tropisch regenwoud

Lees meer op onze pagina over duurzaam reizen