Halong Bay, Bai Tu Long, Indochina Junk

Vietnam

Zie de beroemde rotspieken van Halong Bay vanuit een andere hoek. U start de cruise vanuit een rustige haven, te weten Bai Tu Long. De houten, traditionele junks zijn er in verschillende maten: van maximaal 11 hutten groot naar zeer kleinschalig, privé. Leuk voor een huwelijksreis bijvoorbeeld! U eet aan boord met andere gasten aan een lange tafel op het dek of in de kajuit. Tijdens de cruise worden er diverse boeiende stops gemaakt. Ook kajakken en zwemmen behoort tot de mogelijkheden. Het is een aanrader om vanuit Bai Tu Long te vertrekken zodat u de grote drukte van Halong Bay enigszins kunt vermijden.

Locatie

Bai Tu Long is de naam van het gebied en de haven ten noorden van Halong City. Hiervandaan vaart u wel door de beroemde Halong Bay met zijn magnifieke karstgebergte.

Accommodatie

De cruise-operator heeft vijf verschillende soorten schepen

- L'Amour: privéschip voor 2 personen

- Prince: schip met 4 hutten voor 2 personen

- Red Dragon: schip met 5 hutten voor 2 personen

- Dragon Pearl: schip met 10 hutten voor 2 personen

- Dragen Legend: schip met 24 hutten. In sommige hutten kan een extra bed bijgeplaatst worden zodat ze geschikt zijn voor 3 personen.

 

Alle hutten hebben airconditioning en een raampje naar buiten. U heeft beschikking over een kleine badkamer met normaal toilet, warme douche en een wastafel. Er liggen handdoeken, een badjas, slippers, shampoo, zeep en een tandenborstel voor u klaar.

Voorzieningen

De boot beschikt over een goede keuken en een klein barretje waar u een onder meer een biertje kunt bestellen. Op het zonnedek staan een aantal ligbedden met handdoeken klaar om op te relaxen. Laat het fantastische en unieke uitzicht aan u voorbij trekken.

Er is een Engelssprekende gids aan boord die er alles aan doet om het u naar de zin te maken. Onderweg maakt u een aantal leuke stops waarbij u de grote boot verlaat. Alles wordt u haarfijn uitgelegd tijdens de briefing op de boot.  

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën