Luang Namtha, Zuela Guesthouse

Laos

Het Zuela Guesthouse heeft een traditionele Laotiaanse inrichting en een uitstekende ligging. Breng een bezoek aan de Nam Dee waterval in de omgeving of boek een van de excursies bij het guesthouse. Breng in de avond een bezoek aan de nachtmarkt tegenover de accommodatie.

Locatie

Het Zuela Guesthouse ligt aan de hoofdstraat van het kleine dorp Luang Namtha. Luang Namtha bevindt zich in het noorden van Laos. Breng een bezoek aan de night market die zich tegenover het guesthouse bevindt. Het guesthouse ligt vlakbij de oevers van de Nam Tha rivier. Uitstekend om een wandel- of fietstocht te maken. De Nam Dee waterval is een populaire waterval in de buurt van het guesthouse. In het centrum van Luang Namtha bevindt zich een aantal restaurants waar je kunt genieten van een typisch Laotiaans gerecht.

Accommodatie

Overnacht in een van de 28 kamers die een traditionele Laotiaanse inrichting hebben. De houten accenten zorgen voor een knusse sfeer. De kamers liggen verspreid over een aantal verschillende gebouwen. Het Zuela Guesthouse beschikt over tuin en een terras waar je tot rust kunt komen. Elke kamer beschikt over airconditioning/ventilator, een bureau, een eigen badkamer en een bureau.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant                        
  • Excursiemogelijkheden                               
  • Fiets/scooter verhuur

 

Deze accommodatie heeft geen zwembad.

 

 

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën