Hotels Botswana

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels in Botswana die wij speciaal hebben geselecteerd voor een rondreis Botswana. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in het noorden, zuiden of het centrale deel van Botswana. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige Botswana helpt u graag verder.

Chobe National Park, Chobe Elephant Camp

Met de Choberivier voor de deur heeft Chobe Elephant Camp een unieke locatie. Zowel vanuit het hoofgedeelte als de zeventien kamers heeft u uitzicht over de rivier en omgeving.

Chobe National Park, Chobe River Lodge

Een kleinschalige lodge met slechts 12 kamers waar een intieme sfeer hangt. De ligging aan de Choberivier zorgt dat u een mooi uitzicht heeft.

Chobe National Park, Muchenje Safari Lodge

Direct aan de Choberivier ligt deze parel aan de westkant, iets buiten het Chobe Nationale Park. Bij binnenkomst is het meteen genieten van het overweldigende uitzicht over de natuur.

Khwai Concessie, Sango Safari Camp

Het traditionele tentenkamp Sango Safari Camp is schitterend gelegen in de wildrijke Khwai Concessie. Speciaal zijn hier de avondsafari’s. 

Linyanti, Lebala Camp

Het mooie Lebala heeft een fantastische ligging in de Kwando-concessie, aan het water en de Linyantimoerassen.

Magadikgadi, Leopard Plains

Leopard Plains ligt midden in de natuur.  Met zeven luxe safaritenten, persoonlijke service en een fantastische locatie kunt u hier onbezorgd genieten.

Magadikgadi, Planet Baobab

Dat Planet Baobab bijzonder is, daar bestaat geen enkele twijfel over. Het is een prettig onderkomen met een ideale ligging om de zoutpannen van Magadikgadi te gaan ontdekken.

Moremi Game Reserve, Camp Moremi

Voor een aantal onbezorgde safaridagen is Camp Moremi dé perfecte plek. In een safarivoertuig en per boot trekt u er met uw gids tweemaal per dag op uit.

Moremi Game Reserve, Xakanaxa

Met een perfecte locatie aan de oever van de Khwairiver is Xakanaxa (spreek uit: ka-ka-na-ka) de parel in het hart van Moremi Game Reserve. 

Nxai Pan National Park, Nxai Pan Camp

Nxai Pan Camp is het enige permanente kamp dat is gelegen in het Nxai Pan National Park. Het heeft een ideale uitvalsbasis om de zoutvlaktes te ontdekken.

Okavango Delta, Kwara Camp

Met uitzicht op een afgelegen lagune in de noordelijke Okavango Delta, biedt Kwara Camp de ultieme delta-ervaring.

Tanzania-in-een-Masai-huis-Caroline
Caroline
Een reis naar Botswana is bijzonder vanwege de ongerepte natuur, avontuurlijke safari's en diverse wildparken, in combinatie met de Victoria Falls.
Contact met Caroline
Eva-Madikwe-Game-Reserve
Eva
Botswana is een fascinerende bestemming vanwege de uitgestrekte zandvlaktes en weelderige moerasdelta's, waar je wilde dieren kunt ontmoeten.
Contact met Eva
Een mooie klim op de zandduinen van Namibië
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
Contact met Ingrid