Hotels Botswana

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels in Botswana die wij speciaal hebben geselecteerd voor een rondreis Botswana. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in het noorden, zuiden of het centrale deel van Botswana. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige Botswana helpt u graag verder.

Chobe National Park, Garden Lodge

Een kleinschalige lodge met slechts 8 kamers waar een intieme sfeer hangt. De ligging aan de Choberivier zorgt dat u een mooi uitzicht heeft.

Chobe National Park, Muchenje Safari Lodge

Direct aan de Choberivier ligt deze parel aan de westkant, iets buiten het Chobe Nationale Park. Bij binnenkomst is het meteen genieten van het overweldigende uitzicht over de natuur.

Khwai Concessie, Sango Safari Camp

Het traditionele tentenkamp Sango Safari Camp is schitterend gelegen in de wildrijke Khwai Concessie. Speciaal zijn hier de avondsafari’s. 

Linyanti, Lebala Camp

Het mooie Lebala heeft een fantastische ligging in de Kwando-concessie, aan het water en de Linyantimoerassen.

Magadikgadi, Planet Baobab

Dat Planet Baobab bijzonder is, daar bestaat geen enkele twijfel over. Het is een prettig onderkomen met een ideale ligging om de zoutpannen van Magadikgadi te gaan ontdekken.

Moremi Game Reserve, Camp Moremi

Voor een aantal onbezorgde safaridagen is Camp Moremi dé perfecte plek. In een safarivoertuig en per boot trekt u er met uw gids tweemaal per dag op uit.

Moremi Game Reserve, Xakanaxa

Met een perfecte locatie aan de oever van de Khwairiver is Xakanaxa (spreek uit: ka-ka-na-ka) de parel in het hart van Moremi Game Reserve. 

Nxai Pan National Park, Nxai Pan Camp

Nxai Pan Camp is het enige permanente kamp dat is gelegen in het Nxai Pan National Park. Het heeft een ideale uitvalsbasis om de zoutvlaktes te ontdekken.

Okavango Delta, Kwara Camp

Met uitzicht op een afgelegen lagune in de noordelijke Okavango Delta, biedt Kwara Camp de ultieme delta-ervaring.

Okavango Delta, Delta Camp

Ervaar een traditionele Okavango safari met een privégids en slaap direct aan het water: welkom bij Delta Camp. Het

Okavango Delta, Oddballs Camp

Fraai gelegen op een eilandje in het hart van de Okavango Delta waar de focus ligt op wandelen en mokorotochten door de natuur.

Tanzania-Safari-Ingrid
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
Contact met Ingrid