Okavango Delta, Delta Camp

Botswana

Ervaar een traditionele Okavango safari met een privégids en slaap direct aan het water: welkom bij Delta Camp. Het kleinschalige rustieke kamp bestaat uit 6 rieten open chalets die geheel in harmonie met de omgeving gebouwd zijn gebouwd en op palen boven de grond staan. Deze lokale man kent het gebied op zijn duimpje, hij is hier immers opgegroeid. 

Locatie

Met een ligging op een steenwerp afstand van Chief’s Island overnacht u midden in de Okavango Delta. De enige manier om hier te komen is door de lucht met een klein vliegtuig. Op de airstrip wordt u hartelijk welkom geheten door uw safarigids die zorgdraagt voor de transfer naar het kamp. Afhankelijk van de waterstand is dit per mokoro.

Accommodatie

Intiem, dichtbij de natuur en persoonlijke service, dat zijn de sleutelwoorden van Delta Camp. De ligging direct aan de rivier zorgt dat u naar hartenlust zult genieten van het rijke vogel- en wildleven. Soms kunt u de olifanten bijna aanraken, zo dichtbij staan ze te eten en te drinken, hoe bijzonder is dat! De chef-kok zorgt voor smakelijke maaltijden. Wissel ervaringen uit met mede safarigasten, u heeft zeker één ding gemeen: uw liefde voor de bush! Dagelijks trek u er met uw privésafarigids op uit om op zoek te gaan naar leeuwen, buffels, nijlpaarden en ander wild. Dat doet u hier te voet en in een mokoro (afhankelijk van de waterstand). Omdat de gids zo ervaren is bent u natuurlijk in goede handen. Vergeet niet de verrekijker en fotocamera, zodat u alles goed kunt vastleggen op de gevoelige plaat. Er is geen WiFi aanwezig en alles gaat op zonne-energie. Tussen de safari’s door kunt u zich laten verwennen met een ontspannende massage.

 

Kamertypen: 

  • Chalet. De 6 open rieten chalets (er zijn geen ramen) zijn voorzien van een open badkamer met douche en toilet. Ze staan op palen boven de grond en vanaf uw veranda is het uitzicht overweldigend! Omdat alles open is, ontgaat u niets wat er zich in de natuur afspeelt. Schrik dus niet van een leeuwen brul midden in de nacht!
  • Treehouse. In de Delta is er maar één plek waar u 5 meter boven de grond kan slapen en dat is hier bij Delta Camp. Doormiddel van een steile trap bereikt u het slaapgedeelte. Alles is open zodat u 360 graden uitzicht heeft. Dompel weg in de hangmat of relax op het dek. De open badkamer is voorzien van een douche en toilet. Natuurlijk is er een muskietennet aanwezig. Geloof ons het is moeilijk om de slaap te vatten wamt alle bushgeluiden zijn goed waarneembaar. En wakker worden….dat is een ander verhaal…met de zonsopkomst vanuit uw bed…een nieuwe dag in Afrika kan beginnen. Wilt u in het Treehouse verblijven? Geef dan uw preferentie op en wij gaan ons uiterste best doen.
Voorzieningen
  • Privé safarigids
  • Observatiedek
  • Eetgedeelte
  • Wandel- en mokoro tochten
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën